» Aktuality

PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM, PRIMAPLAY PRÁVĚ STARTUJE!

PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM, PRIMAPLAY PRÁVĚ STARTUJE!

Skupina Prima Group přináší nový virtuální prostor www.PrimaPLAY.cz, který bude televizním divákům nabízet vlastní i akviziční tvorbu. Spouští totiž dnes svůj čtvrtý kanál PrimaPLAY. Základním sdělením pro televizní diváky je fakt, že pokud by jim některý oblíbený pořad z programové nabídky televizních kanálů Prima Group (tj. Prima family, Prima COOL, Prima love) unikl, najdou ho na čtvrtém kanálu – PrimaPLAY.


Obsah PrimaPLAY je výhradně zdarma a bez registrace. Pořady, které byly dostupné ve videoarchivu na www.iprima.cz, diváci nově naleznou na PrimaPLAY. Nový obsah bude přibývat postupně, vždy týž večer po odvysílání pořadu.

Výchozí řazení pořadů je dle času, takže nejnovější pořad divák snadno najde. Další členění je podle jednotlivých kanálů, dále dle žánrů či jednotlivých pořadů. Novinkou jsou doporučovaná videa, kde divákovi nabídneme podobné pořady, které by ho mohly zajímat. Samozřejmostí je řazení dle oblíbenosti.

Videa jsou na PrimaPLAY ve dvou kvalitách – 0,5 Mb/s a 1 Mb/s.

PrimaPLAY má řadu dalších zajímavých funkcionalit. Uživatelé Facebooku mají možnost dát „Like“ jejich oblíbenému pořadu a zároveň mají možnost dát vědět přátelům, přímo na stránkách PrimaPLAY,  co sledují (Ostatní právě sledují).

Zdroj: TV Prima



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz