» Aktuality

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ ŽIVOT DĚTEM POŘÁDÁ 26.–30. BŘEZNA SRDÍČKOVÉ DNY

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ ŽIVOT DĚTEM POŘÁDÁ 26.–30. BŘEZNA SRDÍČKOVÉ DNY

Praha 22. března (PROTEXT) - Občanské sdružení Život dětem pořádá ve dnech 26. - 30. března 2012 svou tradiční celorepublikovou sbírku tzv. Srdíčkové dny. Sbírkovými předměty jsou známá plastová srdíčka v hodnotě 20 Kč a přívěsky s vyjímatelným žetonem do nákupních vozíků za 35 Kč/ks. Předměty jsou označeny logem OSŽD.


Výtěžek sbírky bude použit ve prospěch těžce handicapovaných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na hrazení příspěvků na pořízení invalidních vozíčků, rehabilitačních a kompenzačních pomůcek - zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, dále např. na úhradu obvazového materiálu, speciální výživy apod.

Občanské sdružení Život dětem srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků - studentů středních škol - předměty zakoupí. Potkáte je v týdnu 26. - 30. března ve více než 230 městech naší republiky vč. Prahy. Dobrovolníci mají k dispozici látkové zapečené kasičky s logem usměvavého sluníčka o.s. Život dětem, dále PE tašky na sbírkové předměty, taktéž označené logem sdružení, a samozřejmě průkaz dobrovolníka, sbírkové povolení a letáčky s popisem projektu.

o.s. Život dětem uspořádalo od roku 2000 celkem již 34 těchto sbírkových projektů - Srdíčkových dnů, obdarovalo dětská odd. 56 nemocnic zdravotnickou a přístrojovou technologií, pomohlo stovkám jednotlivě postižených dětí, obdarovalo děti v dětských domovech a pomohlo dalším dětem s handicapem a v této činnosti díky vstřícnosti nejen veřejnosti, ale i sponzorů stále pokračuje.

Občanské sdružení Život dětem od počátku své činnosti poskytlo výše uvedenou pomoc ve výši již téměř 105 000 000 Kč. (http://www.zivotdetem.cz)



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz