» Aktuality

3. ZÁŘÍ 2012 VYCHÁZÍ JUBILEJNÍ 20. ZLATÉ STRÁNKY PRO PRAHU

3. ZÁŘÍ 2012 VYCHÁZÍ JUBILEJNÍ 20. ZLATÉ STRÁNKY PRO PRAHU

Praha 31. srpna (PROTEXT) - Společnost Mediatel je již 20. let výhradním vydavatelem seznamu firem Zlaté stránky. Od příštího týdne budou na vybraných distribučních místech k vyzvednutí knihy za Prahu. Tak neváhejte a zajděte si pro svou knihu!


"Za těch 20 let, co knihu vydáváme, došlo k mnoha změnám a další se chystají,“ říká výkonný ředitel společnosti Mediatel Luboš Čipera a dodává: "Naše seznamy neustále uzpůsobujeme požadavkům a potřebám našich uživatelů, kterých je stále ještě více než 40% v dospělé populaci. Vyvíjíme také nové aplikace a systémy, které jsou uživatelsky velice příznivé a jdou ruku v ruce s tištěnou knihou Zlaté stránky. Například na http://www.zlatestranky.cz naleznete všechny nám dostupné kontakty a další informace o firmách z celé republiky, oproti knihám, které nabízí pouze detailní regionální kontakty. V mobilních aplikacích jako jsou Noční život, Zdravotnický průvodce a jiné jsou zase kontakty specializované, jak již názvy jednotlivých aplikací napovídají. Všechny nabízíme ve verzích pro Android i pro iOS.“

Jaké sekce v nových knihách najdete?

V knize jsou již tradičně uvedeny informační stránky, ve kterých jsou uvedena důležitá čísla, jako kontakty na technickou správu telekomunikací, linky důvěry a krizová centra, horská služba atd. Následují takzvané Žluté stránky, tedy obchodně podnikatelský seznam, ve kterém je zahrnut také Restaurační průvodce, v němž najdete přes dva tisíce tipů, kde se dobře najíst a napít. Seznam dále obsahuje Zdravotnického a Wellnes průvodce a také Průvodce úřady a institucemi. Jako poslední je rubrika Travel Guide, katalog ubytovacích zařízení v ČR čítající přes tisíc kontaktů.

Distribuce seznamů Zlaté stránky začíná 3. 9. 2012 ve vybraných prodejnách společností Globus, Penny Market, Makro, ve stojanech Grand Prince a v pobočkách České pošty v okrajových částech Prahy. Kompletní seznam naleznete na odkazu http://static.zlatestranky.cz/cz/cs_CZ/distribuce/vydej.html, případně sledujte plakáty ve výše uvedených prodejnách.

Distribuce bude probíhat pouze do vyčerpání zásob. Tak neváhejte a vydejte se na místa hned 3. 9.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz