» Aktuality

NAPIŠ, CO JE ŽIVOT

NAPIŠ, CO JE ŽIVOT

Publicisticko - literární soutěž pro osoby se zdravotním postižením vyhlašuje občanské sdružení Dobré místo, provozovatel portálu www.Lidemezilidmi.cz. Autor vítězného díla bude moci v případě zájmu získat pracovní místo jako redaktor tohoto portálu. Na další autory, kteří se v jednotlivých kategoriích umístí na prvních třech místech, čekají věcné ceny.


Portál vznikl na jaře 2012 v rámci projektu „Další vzdělávání zdravotně znevýhodněných v oblasti redakčních prací a public relations a jejich začlenění na trh práce.“ Tento projekt získal dotaci Evropského sociálního fondu.

Soutěžní příspěvky lze zasílat do 3 kategorií:

  • Příběh – osud člověka se zdravotním postižením
  • Názor (blog) – co si myslím o sociální reformě
  • Tvorba – umění slova (básně, povídky, fejetony a další literární útvary)

Do soutěže může autor přihlásit maximálně tři příběhy v každé kategorii. Délka jednoho příběhu nesmí přesáhnout 5000 znaků i s mezerami. Jeden autor může obeslat soutěž příspěvky do všech kategorií (Příběh, Názor i Tvorba).

Všechny příspěvky, které se v jednotlivých kategoriích umístí na prvním až desátém místě, budou uveřejněny na zdravotně-sociálním portálu Lidé mezi lidmi.

Příspěvky zasílejte na adresu: soutez@lidemezilidmi.cz

Soutěžní příspěvky lze zasílat od 1.9. 2012 do 30.1.2013. Soutěžit mohou účastníci bez omezení věku a zdravotního stavu, ale výherce může být jen osoba se zdravotním postižením (pracovní místo může získat jen osoba s invalidním důchodem bez ohledu na stupeň).

Více informací naleznete na: www.lidemezilidmi.cz

-red-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz