» Aktuality

POSTGRADUÁLNÍ STUDIUM: MANAGEMENT SOCIÁLNÍCH SLUŽEB S PRESTIŽNÍM TITULEM MPA

Správní institut, s.r.o. je českou vzdělávací institucí, která se specializuje na profesní vzdělávání zejména v oblasti managementu veřejné správy a regionálního rozvoje.


Do portfolia oborů nabízených v rámci studijního programu Master of Public Administration nově zařadil studijní obor - Management sociálních služeb.

Institut nabízí postgraduální studijní program se zaměřením na management v atraktivních oblastech veřejné správy a sociálních služeb. Absolventi získají prestižní titul MPA – Master of Public Administration.

program je určen zejména vedoucím pracovníkům a voleným představitelům měst, obcí a krajů. Absolventi studijního programu, který je zaměřen na praktickou odbornou orientaci ve vyučovaných problematikách, získávají uznávaný profesní titul MPA (tento titul je uznávaný v ČR i v zahraničí).

Institut si zakládá na:

  • na týmu profesionálních lektorů s výraznými úspěchy v praktickém výkonu své odbornosti
  • na atraktivních akreditovaných vzdělávacích programech
  • na individuálním přístupu a přizpůsobení studijních oborů a odborných kurzů aktuálním potřebám a očekáváním studentů
  • na dlouhodobém odborném partnerství i po absolvování vzdělávacích programů či kurzů

Jednotlivé obory studijního programu jsou připravovány specialisty v konkrétní oblasti, směřují k získání potřebných teoretických a zejména praktických poznatků ihned efektivně využitelných při řízení svěřených úseků veřejné správy a na trhu poskytování sociálních služeb. Výuku zajišťují renomovaní odborníci s úspěšnou praxí v dané oblasti. Pojetí výuky je převážně konzultativní zaměřené na konkrétní procesy a manažerské situace.

Cílem tohoto typu profesního vzdělávání je získání praktických manažerských znalostí a dovedností a podstatné zvýšení konkurenceschopnosti a prestiže absolventů v prostředí managementu veřejné správy.

POZOR: Přihlášky ke studiu programu MPA pro letní semestr 2013 přijímáme do 31. března 2013.


Více informací naleznete na: http://www.spravniinstitut.cz/



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz