» Aktuality

ZOO PRAHA: SOUTĚŽ VE SBĚRU STARÝCH MOBILŮ POKRAČUJE

 

Soutěž ve sběru starých mobilů byla vyhlášena na křtinách gorilího samce Nuru. Vyhlášení konečných výsledků proběhne v rámci oslav narozenin Kiburiho v sobotu 20. dubna 2013.


Výtěžek bude použit na pořízení vybavení pro strážce biosférické rezervace Dja v Kamerunu.

Za každý vybraný mobil vyplatí společnost Rema Systém 10 Kč. Výhercem se stane ten, kdo v uvedeném období odevzdá hrací karty s nejvyšším počtem zaznamenaných mobilních telefonů (celý přístroj s baterií).

Nejúspěšnější sběratelé mohou získat hodnotné ceny:

  • První cena: Členství ve Fanklubu Zoo Praha a poukaz na zájezd do Afriky od cestovní kanceláře Exim Tours
  • Druhá cena: Zážitkový program Chovatelem v Zoo Praha na 1 den a dárkový balíček Zoo Praha
  • Třetí cena: Roční rodinná vstupenka do Zoo Praha a dárkový balíček Zoo

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo v době trvání soutěže odevzdá v Zoo Praha starý mobil a nechá si jeho odevzdání potvrdit na hrací kartu. Hrací karty s počty odevzdaných mobilů je třeba uschovat a odevzdat najednou do uzávěrky soutěže 14. dubna 2013. Odevzdání karet lze provést osobně v zoo nebo poštou na adresu Zoo Praha, U Trojského zámku 3/120, 171 00 Praha 7 (datum na razítku pošty nejpozději 14. 4. 2013). Karty odevzdává vždy jen jednotlivec a uvést musí své plné jméno, adresu, emailový a telefonní kontakt. 

Příjem mobilů a výdej hracích karet probíhá v kanceláři Informační služby u hlavního vchodu Zoo Praha v březnu denně od 9 do 17 hod. a v dubnu denně od 9 do 18 hod. Finalisté soutěže budou pozváni na vyhlášení konečných výsledků, které proběhne v rámci oslav narozenin Kiburiho v sobotu 20. dubna 2013.

Zdroj a foto: ZOO Praha

Na smímcích je Kiburi s matkou, který 20. dubna oslaví své narozeniny



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz