» Aktuality

ČESKÉ OSOBNOSTI SPOLEČNĚ SE ZNAČKOU GIORGIO ARMANI PŘINÁŠEJÍ VODU CHUDÝM ZEMÍM

Giorgio Armani spojil své síly s Green Cross International, aby podpořil jejich programy přístupu obcí k pitné vodě v místech, kde je její nedostatek. Snaží se tím zvýšit povědomí veřejnosti ohledně této významné problematiky a to již třetím rokem.


Od března 2013 opět probíhá globální humanitární kampaň Acqua for Life. Každým rokem význam tohoto projektu roste a zapojuje se do něj čím dál více známých osobností. Projekt letos spojil své síly se světově známým hercem Seanem Pennem a jeho organizací J/P Haitian Relief Organization (J/P HRO). Jednou z tváří neziskové organizace J/P HRO je i slavná česká modelka Petra Němcová. Díky tomuto spojení se podařilo rozšířit pole působení tohoto charitativního projektu z Ghany a Bolívie také do stále silně postižené oblasti Haiti.

Všechny zmíněné země trpí nedostatkem tak základním, že si ho většina z nás ani nedokáže představit. Řeč je o nedostatku pitné vody a kvalitních nezávadných vodních zdrojů.

Do průběhu kampaně byly zapojeny dvě vůně Armani, které ve své podstatě úzce souvisí s tématem vody. S každou prodanou vůní Acqua di Giò a Acqua di Gioia (ve speciální Acqua for Life edici, prodávané exkluzivně v parfumériích FAnn v České i Slovenské republice) věnuje Giorgio Armani Zelenému kříži 100 l vody. Pomoci lze navíc i prostřednictvím facebooku - s každým novým fanouškem facebookové stránky Acqua for Life (www.facebook.com/acquaforlife) bude automaticky věnováno 50 l vody projektu Smart Water for Green Schools.

Nasbíraná voda se bude dále přepočítávat na vybudované vodní zdroje (hloubkové vrty, tlakové pumpy, lapače na dešťovou vodu, čističky) dle jejich kapacity a hojnosti.

Kromě Petry Němcové se rozhodly tento humanitární projekt podpořit i další české VIP. Dá se s jistotou říci, že se i naše osobnosti snaží čím dál více přispívat k novému lepšímu světu a společnosti.

 

Giorgio Armani

Foto: Lenka Žáčková



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz