» Aktuality

VÍTE, KTERÉMU Z HERCŮ NEJVÍCE UČAROVALA ZÁCHRANKA?

VÍTE, KTERÉMU Z HERCŮ NEJVÍCE UČAROVALA ZÁCHRANKA?

VÍTE, KTERÉMU Z HERCŮ NEJVÍCE UČAROVALA ZÁCHRANKA?

Herec, moderátor, dabér, který patří k nejlépe oblékaným mužům v našem shoubyznysu, není nikdo jiný než po adrenalinu prahnoucí Petr Vágner. Petr se narodil ve znamení panny, o kterých se ví, že mají sklon o někoho pečovat a jsou výbornými zdravotníky.


To je možná důvod proč ho stále něco táhne k záchrance, zdá se, že se možná minul povoláním.

Medicína mu imponuje, velice ho zajímá a nejvíce inklinuje právě k záchrance. Dnes již po několikáté se vydal společně se záchranáři za pacienty, kteří přišli k újmě na zdraví a bez nadsázky byl přítomný i v situaci vážného ohrožení na životě.

Ke své stáži řekl: „Asi jsem se opravdu minul povoláním. Zjišťoval jsem, co vše bych musel absolvovat, abych mohl jezdit se záchrankou, ale není to tak jednoduché“, dodal s mírným smutkem ve tváři. Je naprosto evidentní, že je touto profesí fascinován. Také ještě zavzpomínal s úsměvem na učení latinských termínů, které měl ve své roli záchranáře v replikách: „Moc jsem dříve nechápal, proč lékaři raději neřeknou dole na noze či na začátku ruky, ale dnes už mi to ani nepřijde, vnímám logiku terminologie a učení latinských termínů mi již nedělá velké potíže.“ Vzhledem k tomu, že záchranka je „adrenalinová“, nevidíme jistě Petra v blízkosti záchranářů naposledy.

Text, foto: Lenka Žáčková



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz