» Aktuality

DOBRÝCH SKUTKŮ NENÍ NIKDY DOST ANEB STYLOVĚ BEZ BARIÉR

DOBRÝCH SKUTKŮ NENÍ NIKDY DOST ANEB STYLOVĚ BEZ BARIÉR

DOBRÝCH SKUTKŮ NENÍ NIKDY DOST ANEB STYLOVĚ BEZ BARIÉR


O tom, že je nutné pomáhat těm, kteří to potřebují, nemusíte nic říkat řadě osobností českého šoubyznysu. V Průmyslovém paláci 24. října 2013 v pražských Holešovicích proběhl charitativní večer s módní přehlídkou, který je známý pod titulem STYLOVĚ BEZ BARIÉR.

Mezi účastníky, kteří přišli podpořit projekt ve prospěch holčiček Alicie a Karolínky byla Agáta Prachařová, Gábina Dvořáková, Lenka Vacvalová za ženy a za muže nepřehlédnutelní HITCHové  Braňo Polák a David Radil, ale také třeba Martin Zach.  Silovou akrobacii předvedli vítězové „Česko Slovensko má Talent“, kteří si říkají DAEMEN. Všichni přišli společně ukázat to, že se bariéry dají bořit.

Projekt neměl pomoci jen holčičkám, ke kterým nebyl osud příznivý, ale jeho dalším cílem bylo přiblížit život lidí na invalidním vozíku a ukázat, že zdravotně postižení se také rádi baví, zajímají se o módu a naplňuje je přátelství a láska, jako kohokoli jiného. Program moderovala osvědčená dvojice Vítek Havliš a Eva Decastelo.

Modelky a modelové předvedli přehlídli módní značky MADONNA FASHION, REPRESENT, CHICKIE - Victoria's Secret, IMPERIAL DESIGN STORE

Výtěžek tohoto večera byl věnován Karolínce a Alícii, které finanční pomoc potřebují pro zkvalitnění svého života. Více o dívenkách se můžete dočíst na stránkách na webových stránkách www.stylovebezbarier.cz/.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz