» Aktuality

ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI I DOSPĚLÉ

Obecně prospěšná společnost Život dětem pořádá již patnáctým rokem veřejnou sbírku ve prospěch rodin s vážně nemocnými dětmi, známou pod názvem Srdíčkové dny. Sbírka proběhne v týdnu od 22.9. do 26.9. po celé republice.

O.p.s. Život dětem připravila k zahájení Srdíčkových dnů Zábavné odpoledne pro děti i rodiče, které se koná ve středu 17.9. 2014 od 13:00 do 16:30 hodin na nám. Míru v Praze 2.
Pro všechny, kteří si toto veselé odpoledne nenechají ujít, je připraven bohatý program, který zahájí Mažoretky Zlaté Prahy. Akci podpoří řada zpěváků ( Bára Basiková, Petra Černocká, Monika Absolonová, Hana Křížková, Míša Dolinová, Diana Kalashová, Standa Hložek, Petr Ševčík) , i mnoho herců a moderátorů ( Pavel Trávníček s Monikou Fialkovou, Kamila Špráchalová, Veronika Jeníková, Otakar Brousek ml., Martin Zounar, Martin Písařík, Jan Révai, Gábina Partyšová, Eva Decastelo). Návštěvníci budou mít možnost se vyfotit se všemi umělci ve fotostánku a odnést si domů fotografii s jejich podpisem. Na děti se těší klaun Ferda s  balónkovou show a nafukovacím hradem a také pohádková Sněhurka. Chybět nebude ani malování dětských obličejů.
Pro všechny návštěvníky je navíc připraveno preventivní vyšetření zdarma. Dětem změří zrak speciálním přístrojem oftalmologové z dětského očního centra Kukátko a dospělým zkontrolují mateřská znaménka a pihy dermatologové z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.
Moderátor Zábavného odpoledne pro děti i dospělé Vlasta Korec představí také zcela novou kolekci magnetek se zvířátky, které si bude moci veřejnost zakoupit od studentů středních škol a učilišť v rámci Srdíčkových dnů v celé České republice. Výtěžek sbírky je určen vážně nemocným dětem na zakoupení zdravotních přístrojů a zdravotnického materiálu, kompenzačních pomůcek, speciální výživy a podobně.

Zdroj: Život dětem o.p.s



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz