» Aktuality

NEZAPOMEŇTE, JSOU TU TRADIČNÍ SRDÍČKOVÉ DNY

NEZAPOMEŇTE, JSOU TU TRADIČNÍ SRDÍČKOVÉ DNY
 
V týdnu od 22. do 26. září proběhne v celé České republice tradiční veřejná sbírka, známá jako Srdíčkové dny.
  

Studenti středních škol a učilišť budou na ulicích nabízet zcela nové, velmi oblíbené magnetky se zvířátky za 30 Kč, přívěsky ke klíčům se srdíčkem za 35 Kč, a také reflexní čtyřlístky za 35 Kč, které jsou nejen symbolem štěstí, ale navíc se mohou zavěsit na kabelku, batoh, nebo třeba i kočárek, a fungují jako reflexní ochranný prvek v silničním provozu.

Všichni studenti budou mít u sebe kasičku a igelitovou tašku s logem o.p.s. Život dětem, visačku se jménem prodávajících i názvem školy a také povolení sbírky.

Život dětem o.p.s. pořádá Srdíčkové dny již 15 let a to s jediným cílem - získat finanční prostředky na podporu vážně nemocných dětí. Také výtěžek podzimních Srdíčkových dní pomůže dětem, které jsou vzhledem ke svému zdravotnímu stavu odkázány na stabilní, celodenní péči jednoho z rodičů. Jedná se o zakoupení různých rehabilitačních a zdravotních pomůcek, invalidních vozíčků, zdravotních kočárků, dále např. na úhradu zdravotnického materiálu, speciální výživy, rehabilitačních pobytů a podobně.

Více informací: www.zivotdetem.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz