» Aktuality

DO EUROPARKU NA NÁKUP I MINIGOLF

DO EUROPARKU NA NÁKUP I MINIGOLF

Roman Vojtek tráví dovolenou tak trochu, jako jeden z tatínků z komedie století S tebou mě baví svět! Vyrazil totiž na pánskou expedici s dětmi. Teď to nebylo to na Apaluchu, ale jen do nákupního centra Europark Štěrboholy, kam si s kolegy přišel zahrát minigolf ve společnosti svých dětí.


Dcerka Editka se ihned chopila golfové hole a taťka si s přehledem hleděl jak minigolfu, tak i kočárku s malým Benediktema ještě stihl dávat rozhovory. „S tímto sportem mám daleko větší zkušenosti, než zkušenosti s normálním golfem. A musím se přiznat, že mě daleko víc baví. Hraje se na malým prostoru, nemusíte se nikam registrovat, nakoupit si drahé oblečení a vybavení, přijet drahým autem... a můžu ho hrát i s dětma. Sportuju rád. V mládí jsem dělal vrcholově gymnastiku. Teď mám rád lyže, prkno, kolečkové brusle, nebo potápění na nádech. Čtyřměsíční syn sportuje zatím jen s dudlíkem, ale pětiletá dcera chodí od svých několika měsíců na plavání a na gymnastiku. Jezdíme taky na kole, bruslích a v zimě samozřejmě na lyžích," rozpovídal se Roman Vojtek.

A jak se vůbec cítil v nákupním centru? „Ač jsem chlap, nakupování mi nevadí. Dokonce mi ani nevadí nakupování oblečení. Samozřejmě to nesmí trvat celé odpoledne, ale koupit něco hezkého pro sebe, nebo své blízké mě prostě baví," vypověděl oblíbený herec.

Roman Vojtek se svěřil, že ještě míří na jachtu do Chorvatska, a to už tak trochu Apalucha je.  A cože, je plánuje za výpravu? Uspořádali jsme takovou pánskou jízdu, společně s našima dětma. Čtyři chlapi a čtyři děti. Je to báječný a moc si to užíváme. A hned jak se vrátím, začínám další den točit hudební film Muzikál aneb cesty ke štěstí. Pak snad stihnu ještě pár dní na chaloupce na Valašsku, no a už tu bude září," popsal oblíbený herec své prázdninové plány.

Roman se se svými dětmi zúčastnil a odehrál pod záštitou Českého minigolfového svazu První turnaj Europarku v minigolfu pro profesionální závodní hráče a širokou veřejnost o ceny v hodnotě přes 40 000 Kč. Sešel se zde s kolegou Mirkem Šimůnkem, který se ve své historii minigolfu aktivně nějaký čas věnoval. To snadnou soupeřkou byla herečka Michaela Kuklová, která se s hrou „na vlastní kůži“ potkala poprvé, ale na Petra Jákla nestačil nikdo, který sportoviště v Europarku komentoval následovně: „Je to skvělý nápad, minigolf v obchodním centru. Když budeme v Praze, tak sem určitě ještě přijdeme. Holky to hrozně baví, takže my si budeme hrát a Romča může nakupovat.“

Patronem a hostem turnaje byl Karel Molnár, Mistr Evropy z roku 2014. Startovné ve výši 150 Kč za 1 osobu bylo věnováno Nadaci Naše dítě. Celkem se předalo 22 050 Kč. Na minigolf do Europarku můžete zamířit i vy, a to denně od 9 do 21 hodin. Zdarma si můžete zahrát na osmnácti profesionálních drahách a máte šanci dokonce i získat příjemné odměny.

-red-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz