» Aktuality

IKEA stahuje z prodeje napáječku pro zvířata LURVIG

IKEA stahuje z prodeje napáječku pro zvířata LURVIG

IKEA stahuje z prodeje napáječku pro domácí zvířata LURVIG, protože kočkám a psům hrozí nebezpečí. Jejich hlava se může zaseknout v nádržce na vodu a následkem toho se mohou udusit. IKEA žádá zákazníky, kteří si napáječku koupili, aby výrobek přestali používat a přinesli ho zpět do obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. IKEA dostala hlášení o dvou případech, při kterých se psům v nádržce na vodu LURVIG zachytila hlava a oni se udusili. Napáječka LURVIG se prodávala v 15 zemích včetně České republiky od října 2017.


"Nehody, které se staly a při kterých se zadusili dva pejsci, nás zasáhly. Víme, že pro mnohé naše zákazníky jsou mazlíčci důležitou součástí rodiny a mají je rádi. V IKEA klademe bezpečnost vždy na první místo, a proto jsme se rozhodli, že napáječku LURVIG stáhneme ihned z prodeje," řekla Petra Axdorff, manažerka IKEA of Sweden.

IKEA žádá zákazníky, kteří si napáječku koupili, aby výrobek přestali používat a přinesli ho zpět do obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. Doklad o nákupu není požadován. IKEA se všem svým zákazníkům omlouvá za případné nepříjemnosti.

Pro více informací se mohou zákazníci obrátit na oddělení Výměny a vracení zboží nebo na kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle 234 567 890.

Zdroj: IKEA Česká republika



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz