» Aktuality

Produkty z bobulí štěstí od Himalyo podporují vitalitu i krásu

Produkty z bobulí štěstí od Himalyo podporují vitalitu i krásu

Kdo by dnes neznal zázračnou rostlinu kustovnici čínskou neboli goji. Dnes už je tak známá a oblíbená a nechybí téměř v žádné domácnosti. Evropa ji sice objevila celkem před nedávnem, ale v historii čínské medicíny je využívána od nepaměti. Plody z himálajského podhůří jsou označovány jako „bobule štěstí“. Víte, že obsahují nepřeberné množství aminokyselin, minerálních látek a vitamínů, které naše tělo potřebuje ke správnému chodu?


Produkty z goji v sobě ukrývají silné antioxidační účinky a zaručenou ochranu před oxidačním stresem, ale i udržení zdravé hladiny cukru v krvi a podporu přirozeného spalování tuků. Vedle toho udržují správnou hladinu cholesterolu, posilují trávení, regenerují oběhový systém a značnou měrou se podílí i na zlepšení duševního zdraví. 100% BIO šťáva z plodů kustovnice čínské od značky Himalyo je lisována výhradně z čerstvých, ručně sbíraných plodů, jež díky vysokohorskému původu a náročným klimatickým podmínkám obsahují unikátní koncentraci nutričních látek. Tento jedinečný elixír zdraví, mládí a krásy může konzumovat celá rodina, dokonce i děti od 3 let.

Skvělým tipem je také produkt, který dostal název YETTI a skutečně slouží jako podpora imunity celé rodiny. YETTI jsou rakytníkové žvýkací bonbony s vysokým obsahem vitamínu c a pozor, tento přírodní produkt z vysokohorských oblastí Himalájí neobsahuje živočišnou želatinu!

Chcete se dozvědět více? Pak zamiřte na webové stránky: www.himalyo.cz

 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz