» Magazín

VZDĚLÁVEJTE SE PRO RŮST – ADAPTABILITA

Výzva č. 71 v rámci OP LZZ má uzávěrku 15. června, mezi cílovými skupinami jsou i zadavatelé, poskytovatelé a další subjekty působící v oblasti sociálního začleňování/sociálních služeb.


Pro cílové skupiny zaměstnanců a zaměstnavatelů dle Klasifikace ekonomických činností CZ-NACE – Q – zdravotní a sociální péče - 88.10 - Ambulantní nebo terénní sociální služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením mohou být uskutečňovány rovněž následující činnosti:

  • odborné vzdělávání pracovníků (zaměstnanců) poskytovatelů sociálních služeb sociální péče ambulantní a terénní formy (jedná se pouze o tyto typy služeb sociální péče – osobní asistence, pečovatelská služba, podpora samostatného bydlení, odlehčovací služby, centra denní služeb, denní stacionáře, chráněné bydlení) v rámci kvalifikačních vzdělávacích programů akreditovaných na základě zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů;
  • odborné vzdělávání pečujících (fyzických) osob, které poskytují pomoc osobám se zdravotním postižením a příjemcům příspěvku na péči, v rámci vzdělávacích programů akreditovaných na základě zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.

 

Text výzvy je na webu ESF v ČR.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz