» Magazín

VĚŘITEL NA DRUHÉM MÍSTĚ…

VĚŘITEL NA DRUHÉM MÍSTĚ…

Řada advokátních kanceláří provozuje tkz. Poradny pro dlužníky, ale je jen málo těch, které se věnují věřitelům. Jednou z mála je Advokátní kancelář Mgr. Rostislava Kováře, která nabízí vedle své služby klientům (právní pomoc v oblasti korporačního práva, obchodního závazkového práva a práva trestního) také projekt, který je zaměřený právě na pomoc a podporu věřitele.


Poradna věřitele vznikla v roce 2010 na základě negativních zkušeností s dlužníky. Plně si uvědomili, že věřitelům není věnována dostatečná pozornost a rozhodli se připravit interaktivní poradnu prostřednictvím webového portálu. Na právní otázky vždy odpovídá právní zástupce Advokátní kanceláře Mgr. Rostislava Kováře.

Dotaz do poradny může zaslat kdokoliv. Zasláním svého dotazu klient předem souhlasí s jeho zveřejněním. Po doručení je dotaz, co nejdříve zpracován a poté uveřejněn na příslušných webových stránkách: www.poradnaveritele.cz/.

Doporučujeme!!!

Mgr. Rostislav Kovář se na základě své dlouholeté praxe specializuje především na problematiku pohledávek. Za dobu své existence již zodpověděla Poradna věřitele více jak 1.350 písemných a na 380 telefonických dotazů, v současnosti nyní pro ni pracují již 3 advokáti a 6 koncipientů. Poradna věřitele poskytuje právní rady zdarma a rozšiřuje právní povědomí v české společnosti.

-lz-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz