» Magazín

NOVĚ VYHLÁŠENÝ DOTOVANÝ PROGRAM PODPORA OBCHODU

Praha 27. dubna (PROTEXT) - Na tiskové konferenci 26. dubna společnost Book Advance s.r.o. vyhlásila nový dotovaný program PODPORA OBCHODU. Tento dotovaný program má ukázat, jak lze efektivně využívat nové možnosti obchodování. Jeden z nástrojů, které lze efektivně využívat je např. internetový marketing. Další účinné nástroje na tento prvotní krok navazují tak, aby celkově přinesly co největší užitek.


"K vyhlášení tohoto bezplatného dotovaného programu nás vedl fakt, že velké procento našich zákazníků má neblahé zkušenosti s různými neefektivními a drahými nástroji, které v současné době nabízí mnoho firem. Na rozdíl od těchto firem my prodáváme konkrétní úspěch (zisk, zvýšení obratu,...) našich zákazníků a za něj jsme hodnoceni. Naší výhodou je, že nejsme tedy závislí na prodeji jednotlivých nástrojů. Mezi nástroje počítáme např. reklamu na internetu, PPC kampaně, marketingové poradenství, analýzy, atd. Všechny tyto věci vnímáme stále pouze jako nástroje. Důležitý je zisk. A ten my umíme u našich zákazníků zvyšovat,“ uvedl Ing. Petr Valda, jednatel Book Advance s.r.o.

V rámci tiskové konference byly prezentovány již realizované projekty s konkrétními výsledky. Na nich bylo demonstrováno široké spektrum cest, které vedou k zisku. Tyto projekty vycházejí z několikaleté praxe pracovníků této společnosti z oblasti krizového managementu. Jak bylo zdůrazněno, krizové situace v restrukturalizovaných společnostech vyžadovaly okamžitá a účinná řešení, aby přežily. Více než deset let takovýchto zkušeností je silný základ.

Ing. Valda dodává: "Věříme našim schopnostem realizovat zisk u našich zákazníků natolik, že jeden měsíc pro ně realizujeme činnosti zdarma - dotujeme je. Pokud je zákazník spokojen, tak teprve po tomto měsíčním zkušebním provozu s konkrétními výsledky s námi uzavírá smlouvu. Součástí této smlouvy je i scénář jak budeme společně zvyšovat jeho zisk." Tento ojedinělý projekt je určen společnostem z různých oborů. Z kapacitních důvodů a zajištění nezbytné úrovně je počet firem v tomto programu omezen. Bližší informace a registrace na http://www.book-advance.com.

O Book Advance s.r.o.

Společnost byla založena po více než 13-ti letých zkušenostech v oblasti krizového managementu - restrukturalizaci firem v roce 2010. Od počátku se zabývá nejen poradenskou činností, ale hlavně aktivní realizací zisku u svých zákazníků. Využívá nabyté zkušenosti a nejmodernější metody aplikovatelné v našem prostředí.

Kontakt:

Book Advance s.r.o.

Plzeňská 485

Beroun

tel.:+420 311 537 035

fax.: +420 311 537 036

e-mail: ok@book-advance.com

http://www.book-advance.com



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz