» Magazín

UNIPAR VÁS OHROMÍ NEOTŘELÝM DESIGNEM SVÍČEK

UNIPAR VÁS OHROMÍ NEOTŘELÝM DESIGNEM SVÍČEK

Svíčky Unipar Vás ohromí neotřelým designem. O tom, že dýchají jako člověk, nás přesvědčil majitel firmy Unipar Miroslav Šupler, který nás provedl výrobnou, vzorkovnou a vonící prodejnou a vysvětlil vše, co nás zajímalo.


S touto značkou se setkáte téměř na celém světě, především díky své kvalitě, jedinečnosti a dokonalosti tvarů.

Výrobní program sleduje nejnovější módní trendy, o čemž jsme se přesvědčili ve vzorkovně, kde jsme mimo jiné měli možnost spatřit svíčky se jménem Armani, které jsou určeny výlučně pro město Dubai, perlu Spojených Arabských emirátů, hlavní město veškerého dění  a turistického ruchu pro nejbohatší klientelu světa.

Zajímavostí rozhodně je, že jádro svíčky je vylisováno z nasyceného uhlovodíku, což dělá jen zlomek výrobců. Miroslav Šupler nás ujistil, že veškeré barvení a dekorování je prováděno pouze na povrchu svíčky, a to jen tenkým filmem. Barvy se nikdy nezúčastní hoření, takže hoří jen čistý uhlovodík a barva tak zůstane v nedopalku svíčky. 

O firmě: Firma Unipar patří mezi přední výrobce interiérových a aromatických svíček na světě. Její svíčky jsou vyráběny s čistého uhlovodíku technologií lisování za studena, barvení na povrchu a použitím kapilárního knotu s následným vysokým podílem ručního dotváření. Díky této technologii se hmota svíčky při hoření mění pouze ve vodní páru a oxid uhličitý.

Unipar, Dolní paseky

-lž-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz