» Magazín

OPAKOVANÁ NOMINACE NA CENU Ď POSUNULA SBÍREJ-TONER.CZ AŽ DO NÁRODNÍHO DIVADLA!

OPAKOVANÁ NOMINACE NA CENU Ď POSUNULA SBÍREJ-TONER.CZ AŽ DO NÁRODNÍHO DIVADLA!

Pardubice 16. dubna (PROTEXT) - Unikátní ekologicko-charitativní projekt Sbírej-toner.cz se i v letošním roce dočkal hned několika krajských nominací na Cenu Ď. Cenu, která je každoročně udělována mecenášům, morálním vzorům a dobrodincům v oblasti kultury a charity.


Sbírej-toner.cz, jenž za dobu své čtyřleté existence rozdělil ústavům a zařízením pro mentálně postižené spoluobčany po celé ČR téměř 1,000.000 korun, byl na Cenu Ď nominován celkem pětkrát. Nominovala jej zařízení, která se projektu buď účastnila či aktuálně účastní. A i když se mu prozatím nedostalo cti obdržet nejvyšší regionální ocenění - krajskou cenu Ď, jeho organizátoři pevně věří, že v samotném finále v Národním divadle má šanci získat některou z mnoha cen.

A co na ambice projektu, který vyzývá veřejnost k tomu, aby se ekologicky zbavovala tiskových kazet, a tím přispívala na potřebné, říká zakladatel a hlavní "mozek" Ceny Ď pan Richard Langer?

"Podle všeho, co jsem o projektu ´Sbírej toner´ slyšel, jde o zajímavé ekologicko-charitativní řešení. Mne ale zajímá, jestli v praxi skutečně takové řešení pomáhá potřebným. Jestliže jsme ale zaznamenali na sobě nezávislé nominace pořadatele projektu na Vysočině, v Pardubickém kraji, Olomouckém kraji, v Jihomoravském kraji a v regionu hlavního města Prahy - kdy na cenu Ď není možné se přihlásit sám, ale mecenáš musí být přihlášen kulturní nebo charitativní organizací za konkrétní počiny - musím s radostí konstatovat, že projekt ´Sbírej toner´ se stal samozřejmou součástí života, ve které se úspěch snoubí s odpovědností. Každému, kdo vymýšlí a realizuje podobné projekty držím palce a těším se na setkávání při cenách Ď - neboť jistě každý takový nápad bude po zásluze nominován na Ď.“

Chcete i Vy pomoci rozvoji projektu a podpořit jedno ze 7 do projektu zapojených zařízení? Jste celebrita, firma, spotřebitel tiskových kazet či osoba ochotná pomoci? Kontaktujte nás! Bezplatná linka 800 130 100 či e-mail service@sbirej-toner.cz jsou tu pro vás!

Více informací o projektu naleznete na http://www.sbirej-toner.cz .



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz