» Magazín

BENEFIČNÍ KONCERT RODINY PĚRUŠKOVY

BENEFIČNÍ KONCERT RODINY PĚRUŠKOVY

Dne 27. dubna 2012 se uskutečnil za podpory OS Paprskovec (www.paprskovec.cz) v kostele Svatého Václava ve Vršovicích v Praze již druhý ročník Benefičního koncertu rodiny Pěruškovy.


Účinkujícími byly téměř všichni členové rodiny Pěruškovy – Prof. Jan Pěruška (viola, člen Stamicova kvarteta), MGA. Marcela Pěrušková (violoncello), Jan Pěruška ml. – housle, Matouš Pěruška – housle, David Pěruška – violoncello. Jednalo se o mimořádný hudební zážitek, nechyběla díla od W. A . Mozarta, N. Paganiniho, B. Martinů, P. Bonni, K. Stamice, atd.. Koncertu se účastnilo přes 100 návštěvníků. Program byl doplněn četbou jedné z Kostkovaných pohádek autorky Daniely Kostkové. Výtěžek z akce bude využit na rehabilitační pobyt v přírodě pro klienty denního stacionáře a chráněného bydlení Dětského centra Paprsek – Střediska Setkání. Jedná se o děti a mladé dospělé s těžkým kombinovaným a mentálním postižením. Koncert podpoří nadace Divoké Husy (www.divokehusy.cz), která výtěžek z akce zdvojnásobí. Do této chvíle se podařilo nashromáždit 15.293,- Kč. Za vyjádřenou podporu moc děkujeme všem návštěvníkům benefičního koncertu, všem našim dárcům, římskokatolické farnosti Vršovice, našim mediálním partnerům a též Nadaci Divoké Husy!

OS Paprskovec - Středisko setkání, Parmská 390, 109 00 Praha 11 - Horní Měcholupy

Výzva redakce:  Zaujala-li Vás činnost této důvěryhodné organizace, můžete přispět jakoukoli finanční částkou na její bankovní účet: 2492910359/0800. Můžete si být jisti, že prostředky budou využity ve prospěch těch, kteří to potřebují.

Foto: Rodina Pěruškova, závěrečný aplaus



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz