» Magazín

JAGUARS ZAKONČUJÍ SEZÓNU 2012

JAGUARS ZAKONČUJÍ SEZÓNU 2012

S prvním sněhem a blížícím se koncem roku se přiblížilo i finále České ligy ve Florbalu na elektrických vozících. Páté, tedy poslední, ligové kolo pořádá sama Česká federace a bude se konat opět v Janských Lázních, kde sportovci mohou využít prostory Obchodní akademie k ubytování.


Samotné zápasy pak proběhnou o víkendu 17. a 18. listopadu ve sportovní hale v Trutnově. A finále to bude stejně napínavé jako loni, kdy tým Jaguars vyhrál titul Mistrů republiky, když porazil tehdejšího obhajitele titulu Cavaliers Praha.

Letos je skóre mezi Jaguáry a Kavalíry opět vyrovnané. Jaguars vyhráli první a třetí kolo, Cavaliers druhé a čvrté. Pokud by to šlo na přeskáčku, jsou na řadě Jaguáři. Ale tak to bohužel, nebo bohudík, nefunguje. Jaguars musí vyhrát, pokud chtějí obhájit titul, a to nebude tak snadné. Pozice obhajitele titulu je vždy těžší a Cavaliers jsou tým složený ze zkušených, individuálně kvalitních a nyní i sehraných hráčů. Individuálně je jejich tým silnější a zkušenější, ale velkou zbraní Jaguárů je jejich týmovost a píle. Mají šanci vyhrát. Ještě zbývá posledních pár tréninků.

Souboj Jaguars a Cavaliers nechal pořadatel na samý závěr turnaje. Zápas o zlato slibuje strhující podívanou. Ale nebude to jediný napínavý zápas. Ještě před tímto vypjatým zápasem se odehraje boj Rejnoků ze Zlína s Tygry z Janských Lázní o celkové čtvrté místo. Nováček v lize Indians Plzeň si svými stabilními výsledky zajistil konečné třetí místo – tedy přesně uprostřed ligové tabulky.

Držte Jaguárům palce, ať se jim podaří stát se podruhé EWH Mistry republiky.

Jana Stárková

Novinářka na volném kolečku

Brankářka týmu Jaguars



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz