» Magazín

RECEPTO.CZ: NOVÝ PORTÁL PLNÝ RECEPTŮ

RECEPTO.CZ: NOVÝ PORTÁL PLNÝ RECEPTŮ

Praha 5. listopadu (PROTEXT) - Vaření je pro mnoho obyvatel České republiky jedním z velkých koníčků. Ať už je ale vaření zálibou, nebo pouhým prostředkem k nasycení prázdného žaludku, jídlo by mělo především chutnat. Právě za účelem šíření receptů na chutné pokrmy vznikl i portál Recepto.cz.


Na něm je už teď několik stovek receptů a díky narůstajícímu počtu uživatelů se i počet receptů neustále zvyšuje. Velkou předností portálu je bezesporu přepracovaný systém vyhledávání receptů.  Ten umožňuje procházení logicky sestavených kategorií i pohodlné hledání zadáním textu.

Není problém uvést pouze část názvu jídla a konkrétní recept si vybrat až z nabízených možností. Stejně tak můžete využít charakteristik, které jsou přiřazeny přímo u každého receptu a dostat se tak na podobná jídla nebo recepty z podobných ingrediencí.

Pro registrované návštěvníky se nabízí i možnost ukládání receptů mezi oblíbené, takže není potřeba si je opisovat, tisknout, nebo vždy znovu hledat. A pokud se chce uživatel podělit o právě vyzkoušený nebo vložený recept, může ho snadno sdílet se svými přáteli i přes facebook.

Nedílnou součástí Recepto.cz jsou i různorodé články z kulinářského světa. Ty budou čtenáře pravidelně informovat o různých zajímavostech, nebo o neodolatelných gurmánských požitcích.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz