» Magazín

ZASTUPITELKY PRAHY 7 BUDOU PÉCT VÁNOČNÍ CUKROVÍ S MATKAMI Z AZYLOVÉHO DOMU

ZASTUPITELKY PRAHY 7 BUDOU PÉCT VÁNOČNÍ CUKROVÍ S MATKAMI Z AZYLOVÉHO DOMU

V úterý 11. prosince 2012 se v ZŠ Korunovační uskuteční setkání zastupitelek a členek komisí MČ Praha 7 s matkami samoživitelkami z azylového domu v ul. Za Papírnou. V rámci tohoto setkání proběhne v jídelně školy společná příprava vánočního cukroví.

„S kolegyněmi ze zastupitelstva a komisí jsme přemýšlely, jak maminkám s dětmi, které žijí v azylovém domě Za Papírnou, zpříjemnit nadcházející vánoční svátky. Vzhledem k tomu, že maminky, které se samy starají o své potomky, obvykle nemají moc času a mnohdy ani finančních prostředků na pečení vánočního cukroví, rozhodly jsme se jim podat pomocnou ruku, aby si mohly užít Vánoce se vším, co k tomu patří,“ uvedla radní MČ Praha 7 Mgr. Marcela Justová.


Účast na setkání přislíbily zastupitelky a členky komisí MČ Praha 7 za ODS, ČSSD, SZ a KSČM. S matkami z azylového domu budou péct tradiční české vánoční cukroví, jako jsou vanilkové rohlíčky či linecké pečivo. Každá rodina by si měla domů odnést zhruba půl kila cukroví. Náklady na suroviny hradí MČ Praha 7.

MČ Praha 7



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz