» Magazín

KONCENTRACE HVĚZD V MERKURU

KONCENTRACE HVĚZD V MERKURU

Je třeba upřesnit, že se nejedná o hvězdy na nebi, ale o hvězdy muzikálů a nejedná se o planetu Merkur, ale o hotel Mercure v Ostravě. V něm totiž našlo svůj přechodný domov pětadvacet známých muzikálových herců a zpěváků. Ostatní hosté hotelu tu mohli potkat třeba Báru Basikovou, nebo Kamila Střihavku.


Ve výtahu mohli jet například s Kristýnou Leichtovou nebo Felixem Slováčkem juniorem, u snídaně mohli sedět třeba s Ivanou Korolovou nebo Míšou Sejnovou a večer si mohli připít třeba s Martinou Pártlovou nebo Jiřím Zonygou a dalšími.

 

    

Hvězdy muzikálů tu ovšem nebyly jen tak. Každý den v Ostravě hráli rodinný pohádkový muzikál Kapka medu pro Verunku a uspořádali tady také večerní koncert muzikálových melodií za doprovodu Little Bandu Felixe Slováčka. Všechna představení se setkala s velkým ohlasem jak velkých tak i malých diváků, o čemž svědčí i pochvalné kritiky, vyprodaná představení a dlouhé fronty při autogramiádádch. Už proto chtějí pořadatelé akci zopakovat a hosté hotelu Mercure se tak mohou těšit na další koncentraci hvězd.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz