» Magazín

MICHAELA OCHOTSKÁ V ZAJETÍ SPEKULACÍ ANEB MYSLÍ NA BUDOUCNOST A PLÁNUJE

MICHAELA OCHOTSKÁ V ZAJETÍ SPEKULACÍ ANEB MYSLÍ NA BUDOUCNOST A PLÁNUJE

V poslední době se objevila řada spekulací o tom, že je Michaela Ochotská těhotná, naštěstí se nespekulovalo o otci, tím měl být naštěstí Lukáš Rosol. To už by bylo asi příliš spekulativní. Nebylo však velkým překvapením, že spekulovala sama Ochotská, a to po návratu z Amsterodamu, kde zanechala svého přítele z pracovně – sportovních důvodů.

Abychom byli přesní - učila se spekulovat v kanceláři poskytující servisní, informační a vzdělávací služby na trhu finančních nástrojů společnosti TeleTrade. Synchronní obchodování je založeno na kopírovaní obchodů úspěšných obchodníků. Je určeno pro ty, kteří chtějí vydělávat peníze pomocí znalosti nejlepších obchodníků a současně udržet kontrolu nad svým účtem.


Michaela Ochotská bedlivě naslouchala propracovanému systému školení a vůbec nevylučuje, že také vstoupí na finanční trhy a bude obchodovat a vydělávat touto cestou. Třeba se brzy vyrovná těm nejlepším brokerům, a jak sama podotkla: „Každý člověk by měl s penězi umět hospodařit, popřípadě je investovat.“

V závěru popřála Michaela společně s herečkou Janou Švandovou, kterou také zajímal nový typ obchodování, společnosti TeleTrade mnoho úspěchů na trhu.

Pro úplnost jen podotýkáme, že školení je zdarma pro každého.

 

Foto, text: Lenka Žáčková



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz