» Magazín

HANKA KYNYCHOVÁ: MĚNÍ POVOLÁNÍ? Z CVIČITELKY ZAHRADNICÍ!

HANKA KYNYCHOVÁ: MĚNÍ POVOLÁNÍ? Z CVIČITELKY ZAHRADNICÍ!

Cvičitelka Hanka Kynychová na Stavebním veletrhu? Ano. Jeho součástí je totiž část věnovaná zahrádkám a k zahradničení má Hanka překvapivě velmi blízko!

"Vždycky mě to táhlo ke sportu, ale moji rodiče rozhodli, že půjdu studovat na zahradnickou školu, která byla v Bzenci, což bylo kousek od Kroměříže, kde jsem vyrůstala. Sice jsem se po maturitě stala vychovatelkou na internátu a začala se aktivně věnovat aerobiku, ale když jsem si pak v Praze pořídila dům, k zahradničení mě to zase hezky vrátilo," vysvětlila cvičitelka.


Z Mezinárodního stavebního veletrhu v Brně, který probíhá až do 26. 4., si odvezla hned několik sazeniček a i když se jí o zahradu starají kamarádi Kristýna a Ondřej, chce se jí začít věnovat víc i sama. "V poslední době se u mě začaly znovu objevovat zahradnické pudy, takže přátele už možná budu mít brzo jen na telefonu," dodala Hanka s tím, že už přemýšlí, co a kam letos vysadí.

 

A nejenom zahradnické pudy populární cvičitelku popadly. Od další kamarádky dostala nedávno devět živých kuřat, které s dětmi vypiplala v teple svého obýváku, a tak když jim Hančin manžel postavil na zahradě vedle bazénu kurník, stala se z ní i chovatelka slepic.

 -dibr-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz