» Magazín

MALÉ DÁMY, KTERÉ VYVOLALY PĚKNÝ POPRASK NA BRNĚNSKÝCH MÓDNÍCH VELETRZÍCH

MALÉ DÁMY, KTERÉ VYVOLALY PĚKNÝ POPRASK NA BRNĚNSKÝCH MÓDNÍCH VELETRZÍCH

Některé herečky, zpěvačky i moderátorky občas fušují do řemesla modelkám. Na to už jsme si všichni zvykli. Na letošní brněnský módní veletrh Styl a Kabo vyrazily drze také dvě dámy, jejichž míra nedosahuje ani 160 centimetrů.  Které české VIPky byste tipovali, že při svém vstupu na molo způsobily pěkný poprask?


Nebyl to nikdo jiný než Eva Decastelo a Míša Maurerová, které se nenechaly nikterak odradit svojí výškou a vyzkoušely si práci modelek přímo před zraky diváků. Mezi profesionálními modelkami sice místo nebylo, ale Eva s Míšou si poradily. Vicemiss ČR 2014 Terezie Skoumalová a Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová skončily svázané v zákulisí a jejich místa zaujaly herečky.

Mauerová, Decastelo, Fajksová, Kovandová, Skoumalová

Chůze po mole jim docela šla, ale dlouhonohým manekýnám se samozřejmě drobné dívky moc nelíbily, a tak musely odpochodovat do zákulisí. A tak se odvrhnuté maminky dohromady čtyř dětí rozhodly přece jen zůstat u svých profesí herečky a moderátorky a modeling přenechaly odbornicím. Herečka Míša Maurerová se svěřila: „Teprve po dvou dětech, ve 34 letech dostávám nabídky na práci modelky, dokonce jsem nedávno předváděla spodní prádlo“ dodala se smíchem.

Decastelo, Fajksoví, Kovandová

Na srpnových veletrzích módy je letos k vidění spousta zajímavostí. Návštěvníci si například mohou prohlédnout speciální spodní prádlo s obsahem aktivního uhlí, které pohlcuje pachy, nebo recyklovatelnou obuv z Brazílie, která naopak voní.

Foto: Lucie Langmajerová, Jiří Zach a Vladimír Zemánek


-red/dibr-



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz