» Magazín

NŮŽ VICTORINOX ROZHODUJE O ZÁCHRANĚ ŽIVOTŮ!

NŮŽ VICTORINOX ROZHODUJE O ZÁCHRANĚ ŽIVOTŮ!

Značka Victorinox zosobňuje kvalitu, funkčnost a spolehlivost. Symbolem těchto hodnot je nástroj „Rescue Tool“– oceňovaný kapesní nůž určený bezpečnostním a záchranným složkám. Právě tento ojedinělý nůž si pro jeho výjimečné vlastnosti vybrala i Horská služba České republiky jako pomocníka při plnění každodenních úkolů. Záchranné operace v extrémních podmínkách, zahrnující i horskou službu, vyžadují vysokou praktičnost, odolnost a především funkčnost.


To vše se snoubí v kapesním noži Rescue Tool, který byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které obstojí i v extrémních podmínkách.

Využití kapesního nože Rescue Tool zahrnuje vyprošťování osob z lavinových neštěstí, při dopravních nehodách a ztížených podmínkách. Rescue Tool navazuje na více než 125 let tradice kvality a řemeslného zpracování, a na hodnoty, jež byly typické i pro slavný armádní nůž vyrobený již na konci 19. století. Nástroj zahrnuje celkem 15 funkcí včetně velké čepele s pojistkou s očkem pro rychlé otvírání a zubatou čepelí, kterou lze odstranit i gumový ochranný pás čelního skla, otvírákem na lahve, kterým lze odklopit čelní sklo, a tak vniknout do havarovaného vozu.

V případě, že vy sami uváznete během dopravní nehody ve svém voze a zasekne se bezpečnostní pás, využijete další z funkcí Rescue Tool - čepel na řezání bezpečnostních pásů – jež vás z nepříjemné situace hravě vysvobodí. Hrotem pro rozbití okna pak můžete rozbít okno a z vozu se sami včas dostat. V případě, že jste ve voze v bezvědomí, může hrotem pro rozbití okna rozbít čelní sklo, příslušník záchranného sboru, a dále pilkou na řezání tříštivého skla, vyříznout potřebnou část skla k Vašemu vyproštění.

Mimo tyto funkce potřebné k záchraně lidských životů nabízí kapesní nůž Rescue Tool i další, a to sice:

  • Phillips křížový šroubovák
  • šroubovák
  • odstraňovač izolace z drátů
  • výstružník, průbojník
  • kroužek na klíče
  • pinzeta
  • párátko
  • luminiscenční střenka
  • nylonové poutko
  • nylonové pouzdro

Nástroj Rescue Tool je tak Vaším spolehlivým společníkem za každých podmínek. O značce Victorinox Historie značky sahá až do roku 1884, kdy byla ve švýcarském Ibachu Karlem Elsenerem otevřena nožířská dílna. Prvotním nápadem bylo dodávání nožů vojákům švýcarské armády, k čemuž byl vytvořen kompaktní a odolný nůž s kombinací mnoha funkcí. „Originální švýcarský armádní nůž“ je dnes světovou legendou. Společnost v současné době zasahuje do šesti obchodních segmentů: kapesní nože, nože pro domácnost a profesionální užití, hodinky, zavazadla, oblečení a parfémy. Sortiment se v průběhu let vyvinul, hodnoty však zůstaly stejné. Oddanost k dokonalosti, kvalitě a inovativním tradicím z několika oborů povyšuje každý produkt Victorinox na ideálního a spolehlivého partnera na celý život, což dnes oceňují miliony lidí po celém světě.

Více informací: www.victorinox.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz