» Magazín

PILULKY HAPPY PILLS ZLEPŠÍ VAŠI NÁLADU

PILULKY HAPPY PILLS ZLEPŠÍ VAŠI NÁLADU

Velmi vytížená podnikatelka Anife Vyskočilová má ráda život i zábavu, to není nic nového, ale občas i ona má všeho plné zuby…. Sice na bonton nehledí a případné trapasy přechází s úsměvem. Rozpustilá se prý zdá být dokonce i své vlastní rodině! „Vůbec se se mnou nechtějí ukazovat. Nešli dokonce ani na otevírací party mojí restaurace," smála se Anife na jednom z VIP večírků, kde jí ale hned padla do oka prezentace přírodních antidepresiv Happy pills. 

Patrně ji napadlo, že vezme několik lahviček právě své rodině, aby se příbuzní pro příště zbavili stresu a na nějaký ten večírek ji doprovodili. Anife dobrou zkušenost s těmito přípravky potvrdila přítomná Eva Decastelo, a tak se rozhodla, že je také vyzkouší.


Nakonec si Anife odnesla žluté tabletky na pohodu, ale i modré na spaní. Ivan Vyskočil, její bývalý manžel se totiž nechal slyšet, že to, jak je "držkatá", před ním do svatby tajila. Takže později by mu sem tam nějaké ty Happy pills nebo Happy dreams rozhodně přišli vhod! Dost možná si je tedy sympatická jižanka odnesla právě pro svého současného partnera, aby to s ní vydržel a možná i proto, že se mu nebude moc líbit, až uvidí fotky, na kterých si Anife rozverně sype pilulky do svého hlubokého dekoltu.

Zdroj: Happy pills



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz