» Magazín

NELLY ŘEHOŘOVÁ SE STRAŠIDEL NEBOJÍ!

NELLY ŘEHOŘOVÁ SE STRAŠIDEL NEBOJÍ!

Mladinká zpěvačka s velkým talentem Nelly Řehořová nazpívala úvodní písničku společně s Terezou Kostkovou. Hudbu k písni Láska patří i ke strašidlům, napsal Miloš Krkoška a o text se postaral Eduard Krečmar.  „Co se ve strašidlech ukrývá? Kdo ví? Že každé z nich, také duši má,“ zpívá se v úvodní písni rodinné komedie Zdeňka Trošky Strašidla.

Má již za sebou několik rolí a několik pěkných hudebník kusů a nyní se objeví jako jedna z hlavních postav v nové rodinné komedii Strašidla. Ztvárňuje Ester, dívenku, která hodně pochytí od své filmové matky Patricie v podání Terezy Kostkové, která je nositelkou čarodějnického umění.


„Vystěhovat se nebo platit nájem, pracovat a chodit do školy!“ tak zněl ortel, vynesený úředníkem Patočkou nad rodinou. Brzo však spolužáci Ester a jejího bratra Eleonora, kterého hraje Petr Šimčák, zjistí jejich nadpřirozené schopnosti a začnou je využívat k čarování, což sebou přináší různé zapeklité a krkolomné situace.

„Je to šikovné a velmi talentované děvče a umí na sobě pracovat. Rychle se učí a myslím, že z ní může být jednou velká hvězda.“ pochválil Nelly Zdeněk Troška, který s ní a s dalšími protagonisty filmu jezdí po předpremiérách filmu Strašidla.

Na svých patnáct let je Nelly velmi akční, protože natáčí videoklipy, má svůj blog a připravuje se na další herecké role.  Poslední klip s názvem Země zázraků, se natáčel v přírodě za Prahou. Nutno také ještě podotknout, že sama navrhovala i scénář. V současné době je nezadaná, ale na zájem kluků si nemůže stěžovat, ale sama říká, že má ještě na nějaké randění čas a není divu, vždyť má plnou hlavu vydání vlastního CD.  



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz