» Magazín

MÍŠA NOSKOVÁ NEHOLDUJE VÁLENÍ SE U PLÁŽE

MÍŠA NOSKOVÁ NEHOLDUJE VÁLENÍ SE U PLÁŽE

O tom, že Míša Nosková na sobě neustále pracuje, není pochyb! Loni trávila většinu léta v New Yorku, kde absolvovala měsíční kurz herectví. Letos stejnou dobu trávila na Krétě, ze které si udělala doslova chatu, ale každý den si naložila pořádnou dávku plavání a cvičení, ale protože je léto, dob odpočívání také nezanedbávala. Ale pozor, dokonce se tam zamilovala.

Pravidelně běhám a hlavně jsem se zamilovala do nového sportu. Nový je teda pro mě. Úplně jsem propadla wakeboardingu,“ pochlubila se Míša, která stihla v létě ale i pracovat.


Letos jsem pro změnu byla celý týden na tanečních kurzech jazzu a moderny. Tančili jsme až šest hodin denně. Jinak jsem spíš čerpala síly, protože mě čekají tři nové projekty, které budou dost náročné a hlavně brzy začne poslední sezóna Mamma Mii!,“ prozradila zpěvačka.

Se začátkem léta dospěli se svým exmanželem k dohodě o střídavé péči jejich dcerky Elišky a nemůže si to vynachválit.: „Jelikož i Eliška to snáší dobře, tak myslím, že to bylo dobré rozhodnutí. Funguje nám to.“  A tak společně s nestresovanou dcerkou ve veškeré pohodě strávila část léta Krétě. My můžeme jen dodat, že měla velké štěstí, rodiče totiž vždy nedospějí k bezproblémové péči o své potomky.

 

Foto: Archív Michaely Noskové



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz