» Magazín

ŠPERKY JITKY KUDLÁČKOVÉ JSOU SKVOSTEM HODNÝM HODNÉ OBDIVU

ŠPERKY JITKY KUDLÁČKOVÉ JSOU SKVOSTEM HODNÝM HODNÉ OBDIVU

Přední česká šperkařská firma JK Jitka Kudláčková Jewels představila novou koleci a i novou reklamní kampaň. Tvářemi kampaně Česká krása se stala cvičitelka Hanka Kynychová a modelka a moderátorka Gabriela Kratochvílová Lašková. Právě Gabriela se pyšní snubním prstýnky z dílny Jitky Kudláčkové, Hanka Kynychová zase vlastní několikery náušnice, které postupně dostala od manžela – například po porodu dvojčat Alexandry a Sofie. 


Na novou kampaň, která vznikala před objektivem fotografky Lenky Hatašové, se přišla podívat celá řada známých dam. Miluše Bittnerová a Linda Finková dokonce šperky JK Jitka Kudláčková vlastní. „Když měla Jitka Kudláčková ještě obchod na Vinohradech, manžel mi je kupoval ke různým výročním, Vánocům a podobně. Takže Jitka Kudláčková je mi velmi známá a blízká, protože její tvorbu mám opravdu ráda,“ vysvětlila Linda Finková a ukazovala svoje náušnice a prstýnky. Moderátorka a herečka Miluše Bittnerová pokukovala po krásných prstýncích a nechala se slyšet, že bude k Jitce Kudláčkové muset poslat Ježíška. „Ale jak se v tom to dítě nebohé vyzná, to nevím, asi mu budu muset poradit,“ povzdechla si se smíchem vnadná Bittnerová.

Moderátorka Klára Doležalová dorazila v doprovodu svého manžela. Ani jí nejsou šperky JK Jitka Kudláčková cizí. Ve zpravodajství TV Prima můžeme na moderátorkách některé krásné kusy vidět. Lucie Zedníčková a Bára Šporclová Kodetová dorazily v doprovodu svých dcer. Andrea Kalivodová se společenským akcím nevyhýbá ani v požehnaném stavu a moc jí to sluší. Jana Adamcová se svěřila, že šperky nosí velmi nárazově: „Mám taková období, kdy šperky nenosím a kdy je naopak nosím, tak beru pozvání na tuto akci jako znamení a nějaké nové si u Jitky Kudláčkové pořídím a zahájím svoje období se šperky.“ Smála se známá moderátorka a manželka režiséra Jiřího Adamce.

Krásný příběh pojí herečku Vlastinu Svátkovou a JK Jitka Kudláčková Jewels. Herečka známá z filmu Gangster Ka si vysnila, že na svém snubním prstenu bude mít otisk borovice. Její manžel tak oslovoval různá šperkařství, až v JK Jitka Kudláčková mu vyšli vstříc a herečka se tak mohla v klidu vdát a pyšní se skvostným snubním prstenem. Jak sama řekla, nebyla to poslední spolupráce s JK Jitka Kudláčková, do reperezentativní prodejny na pražské Brumlovce se ráda vrací.

Tanečník a choreograf Marek Dědík se přiznal, že se setkává s tvorbou JK Jitka Kudláčková poprvé. Jeho přítelkyně a zároveň tanečnice Tereza Stařičná, ale JK Jitka Kudláčková dobře zná a některé kousky obdivovala, takže má Marek jasný tip na vánoční dárek.

Designérka a spolumajitelka firmy Jitka Kudláčková akci uzavřela slovy: „Moc bych si přála, aby se české ženy nestyděly do sebe investovat. Převážně jsou našimi klienty muži, kteří kupují dárky svým ženám. Ženy samy si u nás často radost nedělají. A já bych si přála, aby se mi podařilo tuto skutečnost změnit. Každá si zasloužíme šperk, který podtrhne naši krásnu.“



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz