» Magazín

AMÁLKA MÁ DÍKY MISS PRICNESS VYSNĚNÝ KOČÁREK!

AMÁLKA MÁ DÍKY MISS PRICNESS VYSNĚNÝ KOČÁREK!

Sliby se mají plnit a nejen o Vánocích. Dominika Myslivcová si to plně uvědomuje. Jak řekla, tak také učinila, a to v případě již několika dětí. Nyní se rozhodla pomoci Amálce. 

 Malá Amálka Straková musela z bříška už ve třicátém týdnu. Kdyby nepřišel rychlý zákrok, dívenka by nepřežila. Bohužel postihly ji vážné komplikace v podobě krvácení do mozku.


Později se přidala epilepsie, dětská mozková obrna a rozvinula se take chromozonální aberace.  Amálka minulý rok podstoupila speciální operaci, která uvolnila svalové kontraktury. Začala tedy konečně chodit, i když to samozřejmě není v žádném případě dokonalé. I proto potřebuje speciálně konstruovaný kočárek. 

Dominika Myslivcová dostála svému slibu a holčičce předala speciální kočárek od firmy XRover, která je špičkou ve svém oboru. „Jsem ráda že se to povedlo tak rychle. Majitelům společnosti za to samozřejmě patří velké poděkování,“ usmívala se spokojeně Myslivcová. Na nedělním finále Miss Princess se pak ze slov staly činy. Amálka přitom není první, které česká Barbie společně se značkou XRover pomohla. Jen si vzpomeňte na postižené Karolínku a Terezku. Těm už také kočárek alespoň trošku usnadňuje život. Díky vše, kteří jen nemluví, ale také konají!



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz