» Magazín

SDĚLTE SVÉ BABIČCE, JAK MOC JI MÁTE RÁDI

SDĚLTE SVÉ BABIČCE, JAK MOC JI MÁTE RÁDI

Všichni často hledáme způsob, jak své babčce, co nejlépe vyjádřit svou lásku, a jak jí za vše poděkovat. Knížka „Babičce s láskou“ od autorky Moniky Kopřivové, je milou a krásnou cestou, jak sdělit své babičce, jak moc ji máme rádi, za co všechno si ji vážíme a co pro nás znamená.


Stačí, když jednoduše dokončíte 24 předvyplněných vět, které se k vaší babičce vztahují. Například „Vážíme si Tě proto, že…“, „Díky, že jsi nás naučila…“, „Moc jsi nám pomohla...“. Úplně postačí jedno slovo, ale můžete se i rozepsat. Doplňovat můžete za celou rodinu dohromady nebo každý člen zvlášť.Do knížky lze přidat rodinné fotografie, děti mohou namalovat obrázky na přední a zadní volnou stránku nebo kamkoliv dovnitř knížky. Ale není to nutné, vaše vřelá slova budou mít tu největší sílu.

Babička je drahocenný člen rodiny. Díky ní jsme na tomto světě. To ona nám dává celý život svou lásku, často nám pomohla a hodně nás naučila. Knížka „Babičce s láskou“ je originální dárek, který vaší babičce vykouzlí úsměv na tváři.

Nejmilejší kalendář pro babičku a dědu se svým týmem vytvořila PharmDr. Monika Kopřivová, zakladatelka portálu Babičkářství a autorka úspěšných knížek Babičko, vyprávěj, Dědečku, vyprávěj, originální hry pro babičku, dědečka a celou rodinu „Jak to tenkrát bylo?“ a Nejmilejšího kalendáře pro babičku a dědu.

Knížka Babičce s láskou je k zakoupení na www.babickarstvi.cz a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 349,00 Kč. 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz