» Magazín

HEREČKA HANA VÁGNEROVÁ PROCESTOVALA SE ŠUNKOU CELÝ SVĚT...

HEREČKA HANA VÁGNEROVÁ  PROCESTOVALA SE ŠUNKOU CELÝ SVĚT...

O tom, že se bez masa nedá úplně žít, něco ví i oblíbená česká herečka Hana Vágnerová. Prošla prý životními fázemi, kdy se neměla přílišráda a důsledkem byly různé typy závislostí třeba anorexie či workoholismus. Prošla si i vegetariánským obdobím, ale maso jí prostě vždy chybělo. 


Neměla prý dostatek sil a cítila se slabá. Naštěstí teď vítězí sama nad sebou a uvědomuje si, že je nutné se mít ráda. Myslí však i na ty, kteří potřebují pomoc druhých, proto neodmítla žádost, zda by nenafotila charitativní kalendář spojený s cestou kolem světa a vonící šunkou v mnoha podobách. Oslovila jí totiž společnost  LE & CO, která každý rok nezištně pomáhá potřebným, zvláště pak dětem.

Tato štíhlá kráska natáčí seriály, filmy, hraje v divadle, fotí, studuje v Americe a také pošilhává po Hollywoodu. Dokonce má v zemi neomezených možností i pracovní vízum a podařilo se jí získat i agenta a manažera. Její program je stále nabitý, ale čas na focení kalendáře  LE & CO nakonec našla. A jak se jí pracovalo s týmem, se kterým imaginárně procestovala celý svět? „Jsem ve stádiu, že pokud se nenajím, tak jsem strašně protivná. Takže jsem ráda, že jste mi tady dali velikou snídani. Od té doby to všechno jde hladce,“ dodala s úsměvem Hana Vágnerová, která si celý den pochutnávala i na skvělé šunce, které bylo všude plno a neujídala sama...

Foto:  LE & CO



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz