» Magazín

KRÁSNÉ KORUNKY, SPOUSTA CEN, TAK TO JE MISS PRINCESS. MÁTE UŽ LÍSTEK?

KRÁSNÉ KORUNKY, SPOUSTA CEN, TAK TO JE MISS PRINCESS. MÁTE UŽ LÍSTEK?

Finále už šestého 6. ročníku Miss Princess klepe na dveře. Korunky malým princeznám se budou rozdávat už 14. prosince v Divadle Broadway. Soutěž je určená pro holčičky od 4 do 11 let. Budou soutěžit ve dvou kategoriích. Jako vždy u této soutěže však ani tak nepůjde o celkové vítězství, jako o nezapomenutelné zážitky. 


Nějakou cenu dostane každá z finalistek. Organizátorka akce Dominika Myslivcová vás všechny zve, bude to totiž opravdu velké! Cílem Miss Princess je, aby si všechny holčičky odnesly spoustu skvělých zážitků, hodnotných cen, nových přátel i krásných vzpomínek. A hlavně se musí všichni dobře bavit. Finále letošního ročníku bude znovu naprosto originální. Poprvé se vše odehraje v Divadle Broadway před kulisami muzikálu Kocour v Botách, který měl nedávno premiéru. Kromě moderátorů Dominiky Myslivcové a Josefa Vágnera se můžete těšit i na zpěv v podání Petra Ryšavého a Jana Kopečného. Do poroty navíc usedne řada známých tváří jako například missky Andrea Bezděková či Nikol Švantnerová, moderátorka Veronika Farářová, vítězové soutěže Pure Models Anička Brodecká a Oliver Průcha a další. „Bude to úžasný večer, který si určitě všichni moc užijeme. Těším se a doufám, že všichni dorazíte,“ zve Dominika Myslivcová na svém facebookovém profilu.

Vítězky Miss Princess dostanou, kromě dalších velmi hodnotných a úžasných cen, i překrásné korunky od společnosti Šenýr Bijoux, která je pravidelným dodavatelem korunek na všechny velké soutěže krásy nejen u nás. Poprvé v historii bude hlasování poroty v sále v přímém přenose díky systému, který pro tyto účely vyvinula firma prodávající mobilní telefony Xiaomi-Czech.

Pokud byste se chtěli přijít na Miss Princes podívat, máte několik možností. Buď si koupíte lístek za 200 korun, jehož součástí je řada dárků převyšující tuto cenu (školy a děti do 15 let mají vstup zdarma), nebo se zapojíte do soutěže, kterou vyhlásil jeden z partnerů soutěže, značka Xiaomi-Czech. Dostanete se tak na raut, získáte i balíček hodnotných cen. Má to však jeden háček - musíte „lupen” vyhrát. 

Jak se tedy soutěže zúčastnit? Podmínky soutěže jsou jasné: Sledujte @xiaomiczech, označte vaše plus jedna v komentářích pod tímto příspěvkem a soutěžte o 8 x 2 lístky ve znamení telefonu Xiaomi Mi 8 Lite, který značka představila před měsícem v Hradci Králové, kde otevřela nový Mi Store. Tak co, jdete do toho? Miss Princess se koná už 14. prosince od 13. hodin v Divadle Broadway (Na Příkopě 31, Praha 1). 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz