» Magazín

SKUTEČNÉ PŘÍBĚHY SPOJENÉ S KALENDÁŘEM HANU VÁGNEROVOU OPRAVDU OSLOVILY

SKUTEČNÉ PŘÍBĚHY SPOJENÉ S KALENDÁŘEM HANU VÁGNEROVOU OPRAVDU OSLOVILY

Společnost LE & CO od svého prvopočátku patří ke špičce na českém trhu mezi výrobci kvalitních šunek a masných specialit. Nezapomíná však ani na zlepšení života potřebných, při kterých vždy štěstí nestálo.Před léty se rozhodli pro vydání velmi atraktivního charitativního kalendáře pro své partnery, který je každoročně netrpělivě očekáván. Pro letošní story focení byl osloven Roman Šebrle a Hana Vágnerová a byla to opravdu jízda.


„Fotilo se mi skvěle. Byla jsem ráda, že jsem se mohla potkat s Romanem Šebrlem, protože každý den nepotkáte olympijského vítěze, se kterým můžete pracovat,“ prozradila své dojmy Hana Vágnerová, jedna z nejobsazovanějších filmových a televizních hereček současnosti, která focení přímo miluje. „Obdobné příležitosti vítám. Vždycky jsem to brala jako zábavu i dnes to beru jako zábavu, ale hlavně jsem byla hrozně ráda, že to je projekt, který má smysl, že to není jenom o tom, že jsou z toho krásné fotky, ale že je to krásná charita,“ dodala kráska z kalendáře pro rok 2019.  Příběhy, které stojí na pozadí letošní pomoci společností LE & CO, jiopravdu zaujaly. „Jsem ráda, že jsem měla možnost se takového projektu zúčastnit,“ s uznáním potvrdila Hana Vágnerová.

Dobrou věc přišel samozřejmě podpořit také Roman Šebrle, který byl společníkem Hany Vágnerové při letním cestovatelském focení. Eva Perkausová byla hlavní hrdinkou v loňském roce a letos se chopila mikrofonu a křest odmoderovala. Mezi hosty byla také, stále půvabná, exrosnička Radka Rosická s Romanou Jákl Vítovou a úřadující nejkrásnější muž roku Jiří Kmoníček.

Foto: LE & CO



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz