» Magazín

Exotickou chuť objevíte v tyčince JSEM MADAM

Exotickou chuť objevíte v tyčince JSEM MADAM

Venku nemusí zrovna hrát samba, nemusí šumět vlny oceánu, nemusí ani svítit slunce, ale když se zakousnete do tyčinky Jsem Madam, vše se náhle změní. Dopřejte své fantazii dotknout se kokosových palem a přivonět ke sklenici s jamajským rumem. Exotická kombinace chutí kokosu a rumu vás unese daleko od šedi běžných dní, pryč od každodenního shonu.


Tyčinky Jsem Madam patří mezi nejoblíbenější výrobky v nabídce české společnosti CHOCOLAND. Důvodem je jistě zvolená chuťové kombinace, kterou čeští a slovenští milovníci sladkostí vyhledávají zdaleka nejvíce. Své místo si nyní hledají vedle tradičních 100 g tyčinek i 50 g tyčinky ve variantě tmavá poleva a tmavá poleva s pomerančem.

Jsem Madam jsou ale vyhledávané i díky dlouholeté tradici a používání těch nejkvalitnějších surovin. Správná velikost a pečlivé prosívání strouhaného kokosu, zaručuje tyčince intenzivní chuť kokosu, která je tradičně podtržena výraznou vůní kingstonského rumu. Důležitou surovinou je i sója, kterou jako jediný v republice zpracovává CHOCOLAND přímo během výroby a zabezpečuje tak její unikátní kvalitu. Samozřejmostí je používání pouze geneticky nemodifikovaných surovin.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz