» Magazín

Ha Harfu dorazily ochutnat vyhlášené speciality i ti nejlepší kuchaři z show MasterChef

Ha Harfu dorazily ochutnat vyhlášené speciality i ti nejlepší kuchaři z show MasterChef

Ochutnat speciality mezinárodní kuchyně dorazili na střechu Galerie Harfa především účastníci kuchařské televizní show MasterChef. Nejkontroverznější hvězda Pavlína Lubojatzky přišla v doprovodu svého manžela, která si zažila své s popularito i její odvrácenou tváří. „Mám se fajn, chodím na logopedii, abych lépe mluvila, snažím se stále ve všem zlepšovat," prozradila novinářům a již dopředu věděla, že si s její informací stejně naloží po svém… 


Další účastník sledované kuchařské soutěže Pavel Berky, také dorazil, to pro změnu doprovodil jeho přítel, zpěvák a účastník SuperStar z roku 2011 Matěj Pardus. „Kde je dobré jídlo, tam my nemůžeme chybět. Pravdou je, že si pořád říkáme, že už musíme začít jíst zdravě, hlídat se, ale pořád to nejde," řekl s úsměvem Pavel Berky. „Miluju halušky, prasárny, svíčkovou. To je ten problém. Tady na Harfě jsem zase ochutnal vynikající hamburger a mexické speciality. Taky dokonalé," říká zdatný kuchař Pavel. S přítelem spolu žijí osm let. „A za tu dobu jsem si ho dost vykrmil," dodal se smíchem Berky.

Párty v multifunkčním prostoru Terasy Harfa si nenechaly ujít desítky známých tváří. Večerem provedla Inna Puhajková. Kmotry bistro konceptu se stali, nejkrásnější žena světa, Miss Gobal 2019 Karolína Kokešová, několikanásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a moderátor, herec a zpěvák Milan Peroutka.

Foto: Terasy Harfa



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz