» Magazín

Matrace OCEANICO je jednou z cest k udržitelnosti čistých oceánů

Matrace OCEANICO je jednou z cest k udržitelnosti čistých oceánů

Osud našich oceánů je žalostný! Zásah pokrokového člověka v jeho důsledku je významný, bohužel i v negativní rovvině. Dochází nejen k zanášení mořských vod plasty, ale i k vymírání řady živočichů, kteří jsou pro náš život nesmírně důležití. Jediným řešením, jež můžeme v této chvíli učinit, je bojovat proti mikroplastům, které tvoří až 92 % z více než pěti bilionů kusů plastového odpadu, který se v současnosti na planetě vyskytuje. Podpořit životní prostředí můžete i vy nákupem produktů z inovativních materiálů.


Přesně taková je i matrace OCEANICO od českého výrobce MORAVIA COMFORT. Jako první svého druhu obsahuje potah z vlákna SEAQUAL™, vytvořeného z recyklovaných plastů. Kromě čištění oceánů a celého mořského prostředí iniciativa SEAQUAL™ podporuje i pomoc místním společnostem při přechodu k udržitelnějšímu způsobu života, globální ekonomice a rozvoji výrobků pro každodenní použití, které jsou vyrobeny ze 100 % recyklovaného materiálu. Důležitá je samozřejmě i zpětná obnovitelnost, jež firma zaručuje zařazením pěny RECOPUR, která vzniká zpracováním podrceného polyuretanového odpadu vytvořeného při výrobě matrací.

Kromě ochrany životního prostředí se matrace OCEANICO zaměřuje i na vaše zdraví, odvětrávání jádra je zajištěno unikátním tvarováním a komfort pro vaše záda zaručuje jeho 22centimetrová výška!

Více zajímavých informací dohledáte zde: www.moravia-comfort.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz