» Sociální revue

E-BBRIGÁDNÍCI: ŠANCE PRO NEZAMĚSTNANÉ I PRO FIRMY HLEDAJÍCÍ INTERNETOVÉ ODBORNÍKY

Ostrava 2. ledna (PROTEXT) - Projekt e-Brigádníci dává lidem šanci na pracovní uplatnění a firmám usnadní nalezení kvalifikovaných odborníků. E-Brigadnici.cz otevírají nezaměstnaným, studentům či lidem na rodičovské dovolené pracovní příležitosti. Jednoduše se mohou rekvalifikovat a uplatnit přes internet.


E-brigádníci podporují správu e-shopů, což je atraktivní a zatím moc nediskutované téma.

e-Brigádníci.cz je webový projekt, kde provozovatelé e-shopů a webových stránek naleznou katalog vyškolených a certifikovaných specialistů, které si mohou najmout na činnosti nutné pro úspěšný provoz internetového obchodu či webu.

Zájemci o zaměstnání se prostřednictvím e-Brigádníků mohou jednoduše a levně rekvalifikovat a nalézt nové profesní uplatnění. E-Brigádníci.cz zprostředkuje certifikaci pro SEO (optimalizaci pro vyhledavače), budování zpětných odkazů, prezentaci na sociálních sítích, správu PPC kampaní, prodej na Aukru, psaní textů pro web aj.

Kateřina Svobodová, manažerka projektu E-brigádníci, říká: „V E-brigádnících vidím velký potenciál, který se snažíme neustále rozvíjet a inovovat; nově je dostupná například Aukro kompetence pro správu eshopů napojených na Aukro.cz. Díky tomuto projektu dostanou šikovní brigádníci perfektní možnost ukázat, co umí a provozovatelé e-shopů zároveň ocení kvalifikovanou pomoc.“

Na českém trhu práce je pracovních míst stále nedostatek

Nezaměstnanost v České republice sice oproti loňskému listopadu klesla, ovšem k 30. listopadu 2011 evidoval Úřad práce téměř 480 000 uchazečů o zaměstnání na 36 832 volných pracovních míst.

Více informací:  http://www.netdirect.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz