» Sociální revue

PORTÁL MONSTER JE NYNÍ PROPOJEN S APLIKACÍ PRO NAVAZOVÁNÍ PROFESNÍCH KONTAKTŮ BEKNOWN, KTERÁ FUNGUJE NA FACEBOOKU

PORTÁL MONSTER JE NYNÍ PROPOJEN S APLIKACÍ PRO NAVAZOVÁNÍ PROFESNÍCH KONTAKTŮ BEKNOWN, KTERÁ FUNGUJE NA FACEBOOKU

Praha 22. května (PROTEXT) - Uchazeči o práci napříč 34 zeměmi mají nyní přístup k milionům nabídek práce, patentované vyhledávací technologii a profesnímu networkingu - to vše na stránkách Monster.


Monster(R) (NYSE: MWW), světová jednička ve spojování lidí s nabídkami práce a vlajková loď společnosti Monster Worldwide, Inc., dnes oznámila integraci aplikace BeKnownTM, profesní networkingové sítě na Facebooku se stránkami Monster ve 34 zemích v Severní a Jižní Americe, Austrálii a Evropě. Uchazeči o práci mohou využívat sémantickou vyhledávací technologii Monster k nalezení vhodných nabídek práce a okamžitě zjistit, jak jsou propojeni s pracovními příležitostmi prostřednictvím svých kontaktů na Facebooku a BeKnown. Integrace aplikace BeKnown a stránek Monster rovněž rozšiřuje náborové možnosti zaměstnavatelů na sociální síti Facebook, jež čítá na 901 milionů uživatelů.

“Každý měsíc navštíví stránky Monster na 100 milionů lidí, kteří mají celosvětově přístup k milionům pracovních nabídek za pomoci naší sémantické vyhledávací technologie,” řekl Sal Iannuzzi, chairman, president a CEO společnosti Monster Worldwide. “Spojili jsme sílu vyhledávací technologie Monster s aplikací BeKnown, sítí pro navazování profesních kontaktů, vyvinutou naší společností, jako další skvělý způsob spojení zaměstnavatelů a uchazečů o práci, jenž nikde jinde neexistuje.”

Tento poslední milník znamená plynulé pokračování v dlouhodobé strategii společnosti Monster, která si klade za cíl využívat jakýkoliv způsob nebo metodu ke spojení uchazečů o práci se zaměstnavateli napříč širokým spektrem platforem, včetně webu, mobilních zařízení a sociálních sítí, za použití světově nejvyspělejší technologie pro propojení vhodného kandidáta s odpovídající nabídkou práce.

Integrace aplikace BeKnown se stránkami Monster umožňuje uživatelům:

  • Zjistit, jakými kontakty disponují ve více než 300 000 společnostech.
  • Vyhledávat nabídky práce - získat odpovídající výsledky vyhledávání a okamžitě zjistit, jak jsou propojeni se společnostmi, kde by chtěli pracovat.
  • Prohlížet si nabídky práce, odpovídat na ně a spojit se s kontakty, které jim mohou usnadnit pozvání k pohovoru.
  • Vytvořit si profesní profil dostupný jak na stránkách Monster, tak i v aplikaci BeKnown na Facebooku.
  • Získat kontrolu nad svým profesním profilem na internetu a budováním sítě profesních kontaktů na Facebooku.
  • Rozšiřovat svoji síť a oddělovat soukromé aktivity od profesních pomocí rozšířeného ovládání nastavení soukromí
  • Integrace profesní sítě BeKnown na stránky Monster umožňuje zaměstnavatelům:
  • Automaticky rozšířit dosah náboru na sociálních sítích.
  • Zasílat pozvánky k připojení do sítě BeKnown náborovým pracovníkům a zaměstnancům a zvýšit tak příležitosti k doporučení potenciálních kandidátů.
  • Získat přístup k veřejným aktualizovaným profilům kandidátů propojených s Monster a BeKnown.
  • Oslovit absolventy a profesionály zastávající juniorské pozice tam, kde tráví svůj čas online - na Facebooku nebo na stránkách Monster.
  • Proměnit fanoušky korporátních stránek na Facebooku v potencionální kandidáty prostřednictvím BeKnown aplikace Nabídky práce pro Timeline.
  • Prezentovat značku zaměstnavatele díky firemnímu profilu BeKnown, jenž umožňuje uchazečům o práci získat přehled o společnosti a její firemní kultuře přímo v průběhu hledání práce

“Když jsme v červnu 2011 spustili aplikaci BeKnown, naším hlavním cílem bylo využít znalosti společnosti Monster v oblasti náboru na internetu a největší sociální síť na světě k tomu, aby vznikla nová platforma pro profesní networking přímo na Facebooku,” řekl Matthew Mund, viceprezident oddělení produktového managementu společnosti Monster. “V posledních deseti měsících jsme rozšiřovali funkcionality aplikace BeKnown jak pro uchazeče, tak i pro zaměstnavatele. Ve spojení se stránkami Monster má teď BeKnown před sebou skvělou budoucnost a značný potenciál růstu.”

BeKnown je rovněž dostupný zcela bezplatně v podobě mobilních aplikací pro iPhone a pro zařízení s operačním systémem Android.

Pro více informací o síti BeKnown, navštivte stránku http://beknown.monster.com/cz-cz/networking-na-monster, Twitter a Facebook nebo navštivte blog BeKnown s nejžhavějšími novinkami.

Více informací o Monster Worldwide najdete na stránkách about-monster.com.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz