» Profesionálové

Mini invazivních zákroků na klinice estetické medicíny Markin se opravdu nebojte!

Mini invazivních zákroků na klinice estetické medicíny Markin se opravdu nebojte!

Každá žena chce být krásná, je to vlastně přirozené. Dokonalé tělo a obličej bez vad si přejeme nejen kvůli zájmu okolí, ale především pro zvednutí vlastního sebevědomí. K sobě samé totiž dokáže být každá žena nejvíce kritická! Pokud jde o estetické úpravy v oblasti obličeje, požadavky jsou jasné: co nejpřirozenější výsledek a co nejméně bolestivé provedení. A dosáhnout se toho skutečně dá pomocí neinvazivních metod estetické medicíny, při nichž dochází k minimálnímu narušení tkání a více než uspokojivému efektu.


Na pražské klinice estetické medicíny Markin, vedené zkušenou lékařkou Halynou Markin, každá žena úspěšně a bez bolesti „vyléčí“ své letité komplexy. Tím nejčastějším jsou u žen ve zralém věku vrásky, které ubírají roky a úplně mění výraz obličeje. K zvrásnění pokožky však může dojít i na dalších částech těla – krku, dekoltu či pažích – a proto klinika mimo injekčních implantátů využívá i speciální metody, jako je mezoterapie, jehličkování či mezolifting. Tyto minimálně invazivní zákroky mají velmi dobrý, a především dlouhodobý efekt.

Dalším prováděným zákrokem je úprava rtů, jež jsou důležitým znakem ženského sex-appealu. Profesionální tým, vybavený těmi nejmodernějšími technologiemi, dokáže pomocí výplní z účinných látek vytvarovat krásně plné a výrazné rty dle vašich přání a potřeb. Stejně tak je možné zbavit se aplikací botulotoxinu nepříjemného pocení v oblasti obličeje, ale i podpaždí, třísel či jiných částí těla.

Více informací naleznete na: www.markin.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz