» Profesionálové

MIMOŘÁDNĚ FLEXIBILNÍ A INTUITIVNÍ INDUKČNÍ VARNÉ DESKY NAJDETE U MIELE

MIMOŘÁDNĚ FLEXIBILNÍ A INTUITIVNÍ INDUKČNÍ VARNÉ DESKY NAJDETE U MIELE

Při vaření už se nemusíte ničím omezovat. Nové indukční varné desky KM 7000 totiž poskytují prostor až pro šest hrnců, pánví nebo pekáčů, které můžete umístit kamkoliv v prostoru varné desky, a dokonce s nimi velmi snadno a tiše pohybovat, aniž byste speciálně upravený povrch poškodili. 


Při přípravě nedělního oběda vás už nemůže zaskočit žádná návštěva – místa na varné desce je opravdu dost. Velmi snadné, komfortní a intuitivní je dotykové ovládání SmartSelect. Zajímavostí je, že podsvícené ovládací prvky se pohybují podle toho, kam se během přípravy pokrmů přemisťuje nádobí na varné desce, což přispívá k lepší orientaci na ploše. Uživatelé pak ocení i snadnou údržbu i rychlost přípravy, která je pro indukční desky Miele tak typická.

Indukční varné desky Miele KM 7000 se speciálním povrchem budou k dispozici v šířce 60, 80 a 90 cm. Vybrané modely je možné propojit prostřednictvím Wi-Fi sítě a díky aplikaci Miele@mobile kontrolovat a ovládat i na dálku. Díky možnosti kombinování se spotřebiči z řady SmartLine, jako je wok, tepan Yaki nebo integrovaný odsavač par, získáte elegantní a praktické varné centrum přesně podle svých představ. A vy už nemusíte dělat nic jiného, než pořádně popustit uzdu své kulinářské fantazii.

Novinky Miele z veletrhu IFA 2018 budou na trhu v ČR od května 2019

 



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz