» Veletrhy

JARO PRO ZAHRÁDKÁŘE ZAČÍNÁ NA VELETRHU TECHAGRO!

JARO PRO ZAHRÁDKÁŘE ZAČÍNÁ NA VELETRHU TECHAGRO!

Určitě si zapište do svého diáře termín 3. dubna – začíná veletrh TECHAGRO v Brně a potrvá až do až 7. dubna.  Čeká vás nevšední zábava a inspirující podívaná. Jarní agrární veletrh TECHAGRO se koná tradičně na výstavišti v Brně. Na své si jistě přijdou drobní farmáři a zahrádkáři, neboť zde najdou malou zemědělskou mechanizaci, sekačky, minitraktory, techniku pro údržbu zeleně, ale i osivo, sadbu, agrochemii a další zemědělské potřeby.


Zvířata do zahrady i do stáje

Asi největší podívanou pro návštěvníky veletrhu je tradičně výstava hospodářských zvířat. V pavilonech i na venkovní ploše vyrostou stáje pro téměř tři sta kusů skotu, ovcí, koz, prasat a koní. Nebude chybět masný skot, holštýnský skot, červenostrakatý skot, ovce, kozy, prasata a koně. Výstavu doplní ukázky zpracování vlny, jehněčí speciality, ochutnávky mléka a mléčných výrobků, grilování hovězích steaků nebo ukázky jezdeckých sportů se závodem v extrem trail.

Návštěvníci veletrhu mohou dokonce jeden zemědělský stroj vyhrát v návštěvnické soutěži. Otázka zní: Kolik návštěvníků přijde na veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA, BIOMASA 2016. Vítězem se stanou dva návštěvníci, kteří se svým tipem nejvíce přiblíží skutečnému počtu návštěvníků. Soutěží se o traktůrek Stiga Estate 5092 H, který je ideálním pomocníkem na středně velké zahrady. Druhou hodnotnou výhrou je populární moderní broková kozlice Cynergy Hunter.

Více informací najdete na www.techagro.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz