» Veletrhy

SPOUSTA NOVINEK I ZÁBAVY NA VELETRHU SILVA REGINA

SPOUSTA NOVINEK I ZÁBAVY NA VELETRHU SILVA REGINA

Mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA. Návštěvníky čeká do zelena laděný, lesem provoněný pavilon „Z“ brněnského výstaviště s řadou mysliveckých exponátů a především s novinkami vystavovatelů. Již nyní je pavilon plně obsazen a nejinak tomu je i na venkovních plochách. 


SILVA REGINA je místem setkání myslivců, lesníků a milovníků přírody nejen z České republiky, ale i ze Slovenska a sousedních zemí. Součástí výstavy jsou expozice mysliveckých trofejí, loveckých interiérů, dřevěných staveb, uměleckého nábytku, vzácných uměleckých výrobků z paroží a kůží. Originální kousky s přírodními motivy lze pořídit u uměleckých řemeslníků, převážně výrobky ze skla, keramiky, rytiny, zbraně, nože a šperky.

Velmi oblíbenou část SILVY REGINY tvoří expozice loveckých zbraní a střeliva. Najdete zde kulovnice, brokovnice, malorážky různých typů a značek. Mezi vystavovateli nebude chybět společnost Walter Trading. Ta se na veletrh chystá s několika novinkami. Na svém stánku představí kromě jiného i nové modely brokových kozlicí Browning, samo nabíjející kulovnice BAR MK3 nebo pistole BuckMark.  Značka Heckler & Koch bude zastoupena modely samo nabíjejících pistolí ráže 9 mm a samo nabíjejících kulovnic.

Bohatý doprovodný program v pavilonu i na venkovních plochách

Na přípravě veletrhu SILVA REGINA spolupracuje řada státních i soukromých organizací, které si pro návštěvníky připravili zajímavý doprovodný program. Těšit se můžete na soutěže trubačů, představení sokolníků a kynologů, zajímavé hosty a hudební vystoupení. Ukázky preparátorského umění chystá na svém stánku Česká preparátorská unie, jejíž zástupci představí historii preparátorství a poradenský koutek. Část pavilonu Z je věnována výstavě „Lobkowitzův dům“. Návštěvníci zde uvidí rodové trofeje, kolekce historických map a uniforem či historické kočáry. Venkovní plochy obsadí mistři dřevorubci, kteří budou nejen soutěžit, ale také stavět krmelec či vyrábět dřevěné sochy. Připraven je i včelařský pavilon s technologiemi a včelími produkty.

__________________________________________________________________________

Od 3. dubna do 7. dubna 2016 proběhne v České republice na výstavišti v Brně komplex čtyř agrárních veletrhů v čele s veletrhem zemědělské techniky TECHAGRO. Tento celek patří mezi tři největší svého druhu v Evropě, minulého ročníku se účastnilo 743 vystavovatelů ze 41 zemí a veletrhy navštívilo 119.013 návštěvníků ze 46 zemí. Letošní ročník zaznamená nejvyšší počet zahraničních účastí v historii pořádání veletrhů. Souběžně se zemědělským veletrhem TECHAGRO proběhne také lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA. Čtyřlístek veletrhů doplní i veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA a veterinární veletrh ANIMAL VETEX, v jehož rámci bude možné zhlédnout expozici živých hospodářských zvířat z českých chovů.



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz