» Veletrhy

FESTIVAL SPORTU, TANCE A ZÁBAVY NABÍDNE NA VÝSTAVIŠTI PROGRAM PRO CELOU RODINU

FESTIVAL SPORTU, TANCE A ZÁBAVY NABÍDNE NA VÝSTAVIŠTI PROGRAM PRO CELOU RODINU

 4. až 6. listopadu 2016 zaplní brněnské výstaviště Festival sportu, tance a zábavy. Všichni návštěvníci se budou moci aktivně zapojit do sportovních a dalších aktivit, dozví se novinky o zdravém životním stylu a skvěle se pobaví.


Sport pro každého

Své expozice budou mít na výstavišti přední dodavatelé sportovního vybavení i oblečení. Na své si přijdou také vyznavači zdravého životního stylu. Ve velkolepé fitness zóně v pavilonu A si vyzkouší různé druhy tréninků. Můžete se inspirovat novými trendy pro zdraví, kondici a hubnutí. V sobotu jim navíc s cvičením poradí Hanka Kynychová. K dispozici budou také poradci a různá měření – například analýza došlapu nebo laboratoř pro testování outdoorového oblečení.

Chybět nebudou ani populární běžecké závody SPORT Life Run. Milovníky adrenalinu čeká celý pavilon plný extrémních sportů včetně soutěží, například Adrex Trickline Cup, MERCEDES-BENZ GRAND BMX 2016. Těšit se můžete i na osvědčený tarzaní skok a další aktivity v lanovém centru. Desetipatrovou administrativní budovu Veletrhů Brno slaní letos zpěvák a herec Václav Noid Bárta.

Návštěvníci si samozřejmě už tradičně nakoupí sportovní vybavení za bezkonkurenční ceny a prohlédnou si novinky od jednotlivých vystavovatelů, samozřejmě budou moci vyzkoušet různé sporty - například hokejbal, longboarding a skateboarding, slackline nebo headis. V pavilonu V proběhne v pátek a v sobotu boulderingový závod.

SPORT Life pro mládež

Na loňský úspěch navážeme i tento rok. První den veletrhu dopoledne si na své přijdou žáci základních škol a víceletých gymnázií, kdy jsme pro ně nachystali SPORT Life pro mládež. Děti si po boku předních českých sportovců vyzkouší různé disciplíny. Navíc se dozví zajímavé informace o zdravém životním stylu a bezpečném chování na internetu i v reálném prostředí. Ze známých sportovců dorazí například Tomáš Řepka, Štěpánka Hilgertová, Kateřina Neumannová, Dominik Hašek nebo Hanka Kynychová.

Nové mistrovství pro hráče mobilních her

V rámci festivalu In-Joy jsme pro fanoušky her letos opět připravili finále Mistrovství ČR v počítačových hrách. To letos premiérově doplní finále Vodafone mistrovství ČR v mobilních hrách. Zkrátka nepřijdou ani návštěvníci, pro které jsme nachystali více než sto herních počítačů. Loni se na festivalu In-Joy poprvé objevili youtubeři, letos s nimi počítáme také v daleko širším programu, který proběhne v sobotu 5. listopadu.

V pátek a v sobotu večer pak vypukne v pavilonu E taneční párty PRIGL HALL.

Sobota s předními českými youtubery

Youtubeři se jako součást festivalu In-Joy objevili loni poprvé. Jejich úspěch nás inspiroval a letos to s nimi rozjedeme v úplně jiných otáčkách, ostatně tento program má svou značku You2ber Life. Na výstavišti uvidíte herní, fashion a entertainment youtubery. Těšit se můžete třeba na House, Gabrielle Hecl nebo Mishovy šílenosti. Program v sobotu 5. listopadu je celodenní, zažijete neuvěřitelné věci, které jsou na jiných youtuberských akcích nerealizovatelné. Část youtuberů se zúčastní pokusu o překonání tanečního rekordu, samozřejmě jako tanečníci na pódiu.

Taneční workshopy, soutěže a vystoupení

Veletrh Dance Life Expo nabídne průřez různými tanečními styly, ať už na připravovaných vystoupeních, nebo prostřednictvím bohaté nabídky workshopů. Ty se člení do dvou kategorií: Master Class je určen pro tanečníky, kteří mají s daným tanečním stylem zkušenosti. Na tento typ workshopu je třeba se předem registrovat, lektorem je tuzemská nebo zahraniční hvězda. Pro veřejnost a začátečníky jsou určeny Open Class workshopy, kde se registrace předem nepožaduje a kde je možné s daným tanečním stylem získat první zkušenost.

Dance Life Expo je také skvělou podívanou pro fanoušky tance. Během tří dnů se uskuteční několik soutěží i s mezinárodním obsazením (například X-POLE Pole Battle ChampionshipIDF European Championship) a v soutěžích a vystoupeních se bude pohybovat zhruba 3 tisíce tanečníků. Rozhodně se tedy máte na co těšit.

Flash mob s Jakubem Kohákem, Lukášem Pavláskem a Ondřejem Sokolem

Letos se opět pokusíme překonat taneční rekord. Choreografii na hit Smooth Criminal od Michaela Jacksona už pilně trénují Jakub Kohák, Lukáš Pavlásek a Ondřej Sokol. Počítáme, že opět přijde více než tisícovka tanečníků. Akce vypukne v sobotu 5. listopadu.

SPORT Life Rally Show

Druhý ročník čeká také SPORT Life Rally Show, která se odehraje v okolí pavilonu Z. I letos se můžete těšit na zcela ojedinělou atmosféru a neskutečný zážitek.

-dibr-




Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz