» Veletrhy

FESTIVAL SPORTU, TANCE A ZÁBAVY – SPORTLIFE, DANCELIFE EXPO, IN-JOY JIŽ O VÍKENDU

FESTIVAL SPORTU, TANCE A ZÁBAVY – SPORTLIFE, DANCELIFE EXPO, IN-JOY JIŽ O VÍKENDU

Již nadcházející listopadový víkend proběhne v moravské metropoli Festival sportu, tance a zábavy, který je neodmyslitelně spojen s celou řadou známých tváří, které bude možné vidět v netradičních rolích. Kde se to všechno bude odehrávat? 


Na brněnském výstavišti, kde se konají veletrhy SPORT Life, DANCE Life a IN-JOY. Více informací nám prozradila Mgr. Dita Brančíková, press office manager této mimořádné akce, která je od počátku u tohoto mimořádného festivalu, který se zaměřuje především na mládež. „Máte šanci potkat třeba Honzu Budaře, Richarda Genzera či Onřeje Sokola, ale také herečka Alenu Antalovou, moderátorku Evu Decastelo nebo cvičitelku Hanku Kynychovou. Všichni budou aktivně zapojeni do trochu netradičních rolí, kdy budou muset podávat sportovní výkony a některé budou vyžadovat i kus kuráže. Herec a režisér Ondřej Sokol bude například v Lanovém centru a možná ho uvidíte v Tarzaním skoku nebo na Barmském mostu.

Foto Lenka Hatašová: Dita Brančíková, manažerka veletrhů SPORT Life, DANCE Life a IN-JOY

Protože je program vskutku našlápnutý, že praská ve švech, požádali jsme Ditu Brančíkovou o sestavení žebříčku aktivit a zprostředkováváme Vám TOP 10 aktivit, které budete mít možnost si vyzkoušet i vy v Brně od 6. do 9. listopadu 2014.

Geňa tančí rekord

V sobotu, v pavilonu B se odehraje mega flash-mob pro širokou veřejnost – pokus o překonání rekordu, tento rok s Richardem Genzerem, který kvůli tomu dokonce i zhubl. Přijďte všichni, neboť se pokusíme překonat rekord v největším počtu tanečníků na jednom místě tančících jednu choreografii!

Maminky Alena Antalová, Hanka Kynychová a Eva Decastelo poběží Maminy Run

Sobota bude patřit běhu pod názvem Maminy Run (5 km). V Brně na pětikilometrovou trať vyběhnou i tři známé a krásné ženy – Alena Antalová, Hanka Kynychová a Eva Decastelo. To ale není běhům konec - po oba víkendové dny se na výstavišti poběží ještě SPORT Life Run a Universálmánie - závod všestrannosti.

Neobvyklé sporty, závody, zábava a mistr světa Dominik Nekolný
Návštěvníci mohou využít možnosti vyzkoušení neobvyklých sportů – na příklad skimboardingheadisslackline nebo unicurling. Na výstavišti se budou odehrávat – ukázky – sebeobrany, potápěnísálové cyklistiky a další. Nebude chybět cyklistický závod Mistrovství ČR v biketrialu nebo Rock Point Český pohár v boulderingu. Pro adrenalinové nadšence zde bude Mercedes Benz zóna s Monster U-rampou. V hale F se rozpoutá doslova freestylové peklo! Hlavní roli bude hrát Meatfly Big Air - 4denní show na sedmimetrovém skoku! Další zajímavostí bude profesionální show v podání mistra světa Dominika Nekolného a jeho týmu BMX Show.

Kondice, hubnutí, zdraví, krása a dietolog Petr Havlíček

Zdravotní diagnostika bude po celou dobu akce pro návštěvníky veletrhu zdarma. Takže návštěvníci si mohou nechat udělat analýzu stavby těla, pod dohledem lékařů z Centra kardiovaskulární a transplantační chirurgie naměřit EKG, na stánku Sanasportu budou návštěvníci mít možnost diagnostikovat svá chodidla a na stánku Neuroprogress si zase návštěvníci mohou nechat zkontrolovat psychický stav a míru stresu.A fanoušci dietologa Petra Havlíčka se můžou těšit na jeho zajímavou přednášku o zdravém stylu života.

Horolezec Radek Jaroš pomůže herci Janu Budařovi slanit výškovou budovu BVV

V pátek bude pod dohledem zkušeného horolezce Radka Jaroše slaňovat výškovku herec a hudebník Jan Budař.

Osobnosti zde ovšem nejsou jen kvůli slaňování, ale účastní se dvou známých festivalů.Mezinárodní festival alpinismu a cestovatelského festivalu Kolem světa.

Rodiny s dětmi si to letos obzvláště užijí

Pokud by se měl někdo na letošní veletrh SPORT Life opravdu těšit, pak jeho nejmenší návštěvníci. Organizátoři pro ně připravili například Školičku in-line bruslení včetně instruktáže a bruslí k zapůjčení, sobotní závod na šlapacích čtyřkolkách, skákací hrad, dětský koutek, trampolíny, lanové centrum, dopravní hřiště, DecathlonCup - soutěž v lukostřelbě nebo Kids studio, kde budou probíhat taneční workshopy. Herní zóna na In-Joy: PC turnaje, volné hraní, soutěže, youtubeři a Pavel „Herdyn“ Mikeš

Součástí festivalu IN-JOY je herní zóna, v níž je po celé tři dny připraven nabitý program pro hráče a fanoušky PC gamingu. Herní zóna v pavilonu B se dělí na 4 arény s odlišným programem. Ve čtyřech arénách – Microsoft, Playzone, Hitpoint a Conquest – se budou hrát desítky her, turnajů a soutěží.

V sobotu a v neděli bude přítomen Pavel „Herdyn“ Mikeš, který bude hrát s vítězi turnajů nebo s návštěvníky. Neboudou chybět ani známí youtubeři.

Street city – streetové městečko ve stylu New Yorku 80 let
V pavilonu E zažijí návštěvníci ojedinělou atmosféru v rámci vytvořeného městečka IN-JOY STREET CITY s vizáží New Yorku osmdesátých let minulého století. Program bude po celou dobu doslova nabitý zábavou, v každém sektoru a zóně nějaká show a exhibice, soutěže pro diváky, vystoupení umělců, workshopy.

Tanec jako životní styl

Pavilon B a její Evropa 2 stage, se stane místem hlavních programů jak pro Dance Life Expo, tak pro In-Joy. V pavilonu B se odehrají také megaworkshopy pro širokou veřejnost a flash-mob – pokus o překonání rekordu, tento rok s Richardem Genzerem. V sobotu navečer čeká návštěvníky uchvacující podívaná v pavilonu B - POLEMOTIONS 2014 -  neuvěřitelná show tanečníků pole dance.

A dva párty večery – pátek a sobota

V pátek se uskuteční In-JOY Talent Contest – finále talentové soutěže a hned poté následuje  After párty s Veronou, Royal Elements, šálovou akrobacií, akrobatickou gymnastikou, lightshow Pyroterra, Art4People a DJs. V sobotu po pole dance soutěži – Polemotions, následuje Cubana párty. Tanec v rytmu salzyJ

A na co nesmíme zapomenout?

Souběžně totiž na výstavišti probíhají ještě další tři akce – Caravaning Brno – veletrh obytných vozů a karavanů, Theatre Tech – veletrh divadelní a jevištní techniky aGaudeamus – veletrh pomaturitního vzdělávání.

Každý návštěvník, který chce vstup za 100 Kč, se musí zaregistrovat na webu a zadat kod: SPORTLIFE 100KC

Více info na www.sport-life.cz



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz