» Tiskové zprávy

HEREČKA ZE SERIÁLU ULICE ZKOLABOVALA, ZACHRÁNILI JI RODIČE

HEREČKA ZE SERIÁLU ULICE ZKOLABOVALA, ZACHRÁNILI JI RODIČE

Herečku Šárku Ullrichovou znají diváci z nováckého seriálu Ulice, kde ji nejčastěji vídáme coby usměvavou pekařku mezi šátečky a koblihami. Při natáčení dílů, které právě běží v televizi, ovšem Šárce do smíchu vůbec nebylo. Herečka se v důsledku několika přechozených nemocí „dopracovala“ až k celkovému kolapsu organismu a před kamerou fungovala s vypětím veškerých sil. 


„Nevím, jak přesně k tomu došlo, asi mi tělo dávalo nějaké varovné signály, ale nevěnovala jsem jim pozornost, a tak jsem to nechala dojít až tak daleko, že jsem zhubla skoro deset kilo a nebyla jsem schopná skoro ani mluvit, natož se pohybovat,“ popisuje herečka své nedávné zdravotní problémy a dodává: „Když mě přijeli navštívit rodiče, úplně se mě lekli. A aby mi nějak pomohli, objednali mi dovážku celodenního menu od firmy Zdravé stravování, protože já jsem si v tom stavu nebyla schopná v podstatě ani namazat chleba.“
A jelikož si Šárka vzala doporučení rodičů k srdci, mohou si pravidelní diváci Ulice během následujícího měsíce všimnout, že její seriálová Zuzana přibere ze dne na den pár kilo. Na díly, natočené před prázdninami, totiž co nevidět navážou ty, které se začaly točit v září, kdy už měla Šárka za sebou dva měsíce disciplinovaného stravování. „Je to vlastně krabičková dieta, ale já jsem si vybrala program, který není na hubnutí, ale pro zdraví. Ačkoli kdybych někdy potřebovala hubnout, jdu do toho jedině s touhle firmou, protože tam vaří neskutečné dobroty. A dokonce mají i speciální program pro vegetariány nebo kojící maminky, tak třeba i na ten někdy dojde,“ směje se Šárka, která sice děti zatím nemá, ale tuto možnost rozhodně nevylučuje. Problém prý je jenom v nedostatku těch správných chlapů.


Zdroj foto: Zdravé stravování



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz