» Tiskové zprávy

POZOR, VYPRŠÍ TERMÍN PRO SLEVY CEN VÝSTAVNÍCH PLOCH PRO VYSTAVOVATELE

POZOR, VYPRŠÍ TERMÍN PRO SLEVY CEN VÝSTAVNÍCH PLOCH PRO VYSTAVOVATELE

Mezinárodní potravinářské veletrhy SALIMA, MBK a INTECO, stejně jako souběžně se konající veletrhy obalů, obalových technologií a tisku EMBAX a PRINTexpo se sice budou konat až v únorovém termínu příštího roku, ale již nyní se přihlašují vystavovatelé, aby využili 25% slevy ze základní ceny výstavní plochy. Této nabídky pořadatelů - Veletrhy Brno, a.s., která je časově omezena a její termín vyprší 15. září 2013, využilo již několik desítek vystavovatelů.


U veletrhu SALIMA můžeme jmenovat např. německou společnost ELOMA nabízející pece a konvektomaty, dále česká společnost FRIMAK s potravinářskými stroji nebo Bohemik a.s., která představí sušené zmrzlinové směsi nové generace. Na "pekařském" veletrhu MBK se již registrovaly firmy jako Moravské potravinářské strojírny, FRISCHMAN Vyškov s cukrářskými výrobky nebo CS GOSTO Trading s potřebami pro pekaře a cukráře. Na veletrhu pro hotelnictví a restaurace INTECO představí novinky chladicích a mrazících zařízení firma UNIS COOL, nábytek a zařízení prodejen zase společnosti UNITA Pavel Tacl nebo německá GO IN. Na veletrhu EMBAX představí svoje novinky polský SCHUR FLEXIBILE POLAN - obalové materiály, italský SARTI SUPPLIES - balicí stroje značek Campagnolo, Goldoni nebo Siate Food i VELTEKO CZ s plnicími a sáčkovacími stroji.

Veletrhy SALIMA, MBK, INTECO, EMBAX a PRINTexpo se budou konat po čtyři dny od 25. do 28. února 2014 v pavilonech A, B a V na brněnském výstavišti. Poprvé, po několikaleté přestávce, budou veletrhy díky novému "Pavilonu potravin a nápojů" zpřístupněny i široké veřejnosti, ne pouze odborným návštěvníkům, jak tomu bývalo u minulých ročníků!

Ing. Jaromír Krejčí

manažer PR a reklamy

Press and Public Relations



Copyright © 2024 SPONTIS A-PRIORI
Programming FOLDINA.cz